2017-10-01 23:11:15
Φωτογραφία για 5 ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 9 λεπτά
Είστε μια πολυάσχολη μαμά, σύζυγος και νοικοκυρά Θέλετε να γυμναστείτε έστω και για λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνετε επειδή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος;

Όσο απασχολημένη κι αν είστε 9 λεπτά θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε! Δείτε 5 ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 9 λεπτά και εντάξτε τις στην καθημερινότητά σας!

Σκοινάκι

Εάν έχετε μόλις 1 λεπτό στη διάθεσή σας το σκοινάκι είναι η ιδανική άσκηση για να κάψετε θερμίδες. Η άσκηση με το σκοινάκι γυμνάζει τους μυς, αυξάνει την οστική πυκνότητα, είναι πολύ διασκεδαστική ενώ το ίδιο το σχοινάκι είναι ένα από τα πιο φτηνά όργανα γυμναστικής και μπορείτε να το κουβαλάτε παντού μαζί σας. Να θυμάστε ότι 10 λεπτά σκοινάκι ισοδυναμούν με 30 λεπτά τρέξιμο ενώ σε μόλις 1 λεπτό προλαβαίνετε να κάνετε 120 πηδήματα.

Περπάτημα

Αν έχετε 4 λεπτά στη διάθεσή σας πηγαίνετε έστω και για έναν σύντομο περίπατο. Σύμφωνα με έρευνα, όσοι υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις και παρουσιάζουν συχνά αυξομειώσεις βάρους, σημασία δεν έχει η διάρκεια της άσκησης αλλά η ένταση. Ακόμα και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ αν γίνονται με γρήγορο βηματισμό, μόνο καλό θα σας κάνει.


Johnson & Johnson Official 7-Minute Workout App

Γυμναστική σε μόλις 7 λεπτά! Αυτό υπόσχεται η δωρεάν εφαρμογή Johnson & Johnson Official 7-Minute Workout. Δεν έχετε παρά να την κατεβάσετε στο smart phone σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 36 ασκήσεις και 17 ολοκληρωμένα επτάλεπτα προγράμματα. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα διαλέγοντας από ασκήσεις και χρόνο διαλείμματος, μέχρι τη μουσική που θα παίζει στην playlist σας. Είναι διαθέσιμη στο iTunes App Store και στο Google Play.

Καθίσματα

Ώρα για προπόνηση. Πάρτε μια πετσέτα και τεντώστε την με τα χέρια σας. Έχετε τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων. Σταδιακά γλιστρήστε προς τα κάτω μέχρι οι μηροί σας να έρθουν σε θέση παράλληλη με το πάτωμα και μείνετε στη θέση αυτή για ένα δευτερόλεπτο. Επαναλάβετε όσες φορές μπορείτε μέσα σε 9 λεπτά.

Push-ups

Τα Push-ups είναι από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που δεν απαιτούν εξοπλισμό. Τεντώστε τα πόδια σας με το σώμα να είναι σε ευθεία γραμμή και λυγίστε τους αγκώνες σας. Όσο περισσότερο ανοίγετε τα χέρια σας, τόσο πιο εύκολο γίνεται. Προσέξτε το σώμα από τα γόνατα και πάνω πρέπει να είναι τεντωμένο. Κάντε περίπου 5 επαναλήψεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ