2017-10-02 09:07:13
Φωτογραφία για Κύπρος: Έκαναν πίστα ταχύτητας την Προδρόμου και δρόμο στο Δάλι
Σε πίστες ταχύτητας μετέτρεψαν νεαροί δύο οδούς στη Λευκωσία και το Δάλι, με την Αστυνομία να αναλαμβάνει δράση για το ξήλωμά τους πριν θρηνήσουμε θύματα.

Στη Λευκωσία, πίστα ταχύτητας τις νυχτερινές ώρες μετατρέπεται η λεωφόρος Προδρόμου και στο Δάλι η οδός Τεύκρου Ανθία παρά τη βιομηχανική περιοχή. Οι ενέργειες νεαρών που έχουν κατά κύριο λόγο οχήματα τα οποία υπέστησαν μετατροπές, περιήλθαν στην αντίληψη των Αρχών που προχώρησαν πρόσφατα σε επιχειρήσεις για το ξήλωμά τους. Την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας μετέβησαν στη λεωφόρο Προδρόμου στη Λευκωσία όπου συναθροίστηκαν 100 περίπου νεαρά πρόσωπα, με σκοπό τη διεξαγωγή παράνομων αγώνων ταχύτητας. Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων που ακολούθησαν, προέκυψαν 35 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ μετά το τέλος των ελέγχων τα νεαρά πρόσωπα αποχώρησαν.

Επίσης, το βράδυ της Κυριακής, μέλη της Τροχαίας μετέβησαν στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Δάλι, όπου είχαν συναθροιστεί νεαρά πρόσωπα με σκοπό τη διεξαγωγή παράνομων αγώνων ταχύτητας. Ελέχθησαν 20 συνολικά οχήματα όπου προέκυψαν εφτά καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ μετά το τέλος των ελέγχων τα νεαρά πρόσωπα αποχώρησαν.


Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια των ελέγχων από τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017, τα μέλη της Τροχαίας προέβησαν συνολικά σε 496 καταγγελίες, εκ των οποίων οι εννέα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 278 αφορούσαν παραβίαση του ορίου ταχύτητας και οι 209 αφορούσαν διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ