2017-10-02 21:11:18
Φωτογραφία για Το αμφιλεγόμενο κολάν που φορούν όλες οι celebrities
Αυτή τη χρονιά τα trends στα κολάν ήταν πολλά. Αθλητικά, με prints, με σκισίματα, δερμάτινα, με σχέδια και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται για ώρες Περιμέναμε λοιπόν και εμείς τι άλλο θα σκεφτούν μεγάλοι οίκοι και εταιρείες για να καλύψουν τα γυναίκεία πόδια και από ότι φαίνεται το βρήκαμε.

Το κολάν του φθινοπώρου και του χειμώνα έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του. Οι περισσότερες celebrities το προτιμούν και ίσως το κάνουμε και εμείς.

Αν το βλέπαμε λίγο καιρό πριν σίγουρα θα διαφωνούσαμε. Όταν, όμως, το φορούν μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και το βλέπεις παντού, τότε ίσως αλλάζεις άποψη Ο λόγος για το λευκό κολάν!

Ναι, σωστά διαβάζεται το λευκό κολάν, το οποίο το επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους από την Μιράντα Κερ μέχρι και Selena Gomez.

Ελλοχεύει, ωστόσο, ένας κίνδυνος με αυτό το ρούχο.

Όπως ξέρετε το κολάν είναι ένα ρούχο που κολλά στο πόδι και είναι επικίνδυνο, αν δεν συνδυαστεί σωστά, να δείχνει άκομψο πάνω μας. Πόσο μάλλον όταν είναι λευκό!

Σίγουρα το λευκό κολάν παραμένει η πιο αμφιλεγόμενη τάση της σεζόν, μέχρι στιγμής και αν το προτιμήσετε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην υφή, στο σχέδιο και το κόψιμό μου.

Δείτε πως το φόρεσαν οι διάσημες κυρίες:

Χάλι Μπόλντουιν

Μιράντα Κερ

Αλεσάντρα Αμπρόζιο
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ