2017-10-02 21:37:14
Φωτογραφία για Γκέλα και από Πανιώνιο - Έχασε από τη Λαμία - Μόνη στη κορυφή η ΑΕΚ
Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Παπαδόπουλος έπιασε τα... άπιαστα, ο Μάρκο Μπλάζιτς σκόραρε από το σπίτι του και η Λαμία στο πρώτο αγώνα στην φυσική της έδρα, νίκησε με 1-0 την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που απέτυχε να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Για τρία χρόνια (2013-16) ήταν κάτοικος Νέας Σμύρνης. Φόρεσε 40 φορές τα γάντια του, έζησε πολλές στιγμές με τον Πανιώνιο, όμως η άφιξη του Σωκράτη Διούδη τον έστειλε στον πάγκο και εντέλει εκτός «κυανέρυθρων». Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρήκε φέτος λιμάνι στην Λαμία και τα έφερε έτσι η μοίρα που έγινε ο άνθρωπος που έκοψε την πορεία του Πανιωνίου προς την κορυφή της Super League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν εκπληκτικός, έπαιξε μόνος του την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, κράτησε με απίθανες επεμβάσεις το μηδέν και ενέπνευσε τους συμπαίκτες του. Λίγο πριν το τέλος (78’) ο Μάρκο Μπλάζιτς με υπέροχο αριστερό βολέ σκόραρε από το... σπίτι του και κάπως έτσι η Λαμία που έκανε πρεμιέρα στο ανακαινισμένο σπιτικό της έφτασε στην δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, στερώντας από «κυανέρυθρους» την θέση στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ