2017-10-03 08:11:54
Φωτογραφία για Πικρή αλήθεια: Πέθανε ο θρύλος της ροκ, Τομ Πέτι
Μια πληροφορία που αρχικά δεν επιβεβαιώθηκε. Όμως είναι η πικρή (για όλους τους θαυμαστές του) αλήθεια: ένας από τους θρύλους του ροκ, ο Τομ Πέτι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Ο Τομ Πέτι είναι νεκρός. Έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Η καρδιά του δεν άντεξε.

Το θάνατό του επιβεβαίωσε ο επί χρόνια μάνατζέρ του Τόνι Δημητριάδης.

Ο Τόμι Πέτι βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Μαλιμπού το βράδυ της Κυριακής (01.10.2017). Είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη.

Το θρίλερ

Μέχρι να υπάρξει επιβεβαίωση της θλιβερής είδησης από τον Δημητριάδη, υπήρξε ένα πραγματικό θρίλερ με το αν ο Τομ Πέτι ζούσε ή όχι.

Το CBS News μετέδωσε ότι ο 66χρονος Πέτι πέθανε αφού σταμάτησε να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη μετά την ανακοπή που υπέστη, την Κυριακή.


Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε επίσης ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, αλλά κατόπιν επανήλθε και ανέφερε, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονόμασε, πως ο Πέτι δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Τελικά, τα ξημερώματα της Τρίτης (03.10.2017) ήρθε η επιβεβαίωση της θλιβερής είδησης. Φωτογραφία αρχείου Reuters

Ποιος ήταν ο Τομ Πέτι

Ο Τομ Πέτι έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 ως frontman των «Heartbreakers», με τους οποίους σημείωσε μεγάλη πορεία τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες.

Ο θρύλος της ροκ κυκλοφόρησε 3 σόλο άλμπουμ και άλλα 13 με το συγκρότημά του, μία μπάντα, που το 2002 μπήκε στο Hall of Fame της Rock and Roll. Ανάμεσα στις επιτυχίες τους τα «American Girl», «Free Fallin», «Stop Draggin ‘My Heart Around», «Breakdown» και πολλά άλλα.
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ