2017-10-03 12:25:00
Φωτογραφία για Η Μέγκαν Μαρκλ εκθειάζει τα Ελληνικά νησιά στο Instagram
Λάτρης της Ελλάδας δηλώνει με κάθε ευκαιρία η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι της Ουαλίας, Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν σταματά να αναπολεί τις στιγμές ξεγνοιασιάς που έχει περάσει στα ελληνικά νησιά, αλλά και στην Αθήνα.

Μπορεί το τελευταίο της ταξίδι στη χώρα μας να ήταν πριν από έναν χρόνο, ωστόσο η 36χρονη Μέγκαν, που αγαπά τα social media, φροντίζει ακόμα και τώρα -που η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι επίσημη- να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι πολύ συχνά ξαναδημοσιεύει φωτογραφίες που είχε τραβήξει τότε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η secret, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες οι περίπου 1,8 εκατομμύρια ακόλουθοι της γνωστής ηθοποιού είδαν και πάλι εικόνες με άρωμα Ελλάδας. Ενα ποτήρι λευκό κρασί, μια χωριάτικη σαλάτα, κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, μπαρμπούνια, ντολμαδάκια και κοντοσούβλι είχε το… μενού της φωτογραφίας και η λεζάντα έγραφε «Ονειροπολώντας την ελληνική γιορτή… Μακάρι να υπήρχε ντελίβερι από την Υδρα».


Η Μέγκαν βρέθηκε με φίλες της στο νησί το καλοκαίρι του 2016 και ένας καταιγισμός από φωτογραφίες έκανε ολοφάνερο τον ενθουσιασμό της με το μέρος και τους ανθρώπους που γνώρισε εκεί. Δεν δίστασε να δοκιμάσει όλα τα τοπικά προϊόντα και να φωτογραφηθεί μάλιστα κρατώντας γνωστή ελληνική μπίρα, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση της.

Δεν ήταν μόνο η θάλασσα, ο ήλιος και η φύση που γοήτευσαν την αγαπημένη του πρίγκιπα, αλλά και τα φαγητά και η ατμόσφαιρα της περιοχής.

Οι διακοπές στο νησί επηρέασαν τη γνωστή ηθοποιό σε τέτοιο βαθμό ώστε, πέρα από τα στιγμιότυπα με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και μαγευτικά τοπία, να δημοσιεύει και αποφθέγματα αρχαίων φιλοσόφων και συγκεκριμένα του Αττικού. Ως ηθοποιός, βέβαια, έχει έτσι και αλλιώς ασχοληθεί και έχει μελετήσει αρχαίους συγγραφείς.

Πηγή: www.gossip-tv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ