2017-10-03 18:00:22
Φωτογραφία για Σας φλερτάρει; Mόνο 12 λεπτά αρκούν για να το καταλάβετε!
Τα αλάνθαστα κρυμμένα σημάδια που δείχνουν ότι η νέα σας γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε ραντεβού.

Αν και το μυστήριο του έρωτα και της έλξης ανάμεσα σε δύο άτομα δεν έχει λυθεί, τουλάχιστον αποκωδικοποιήθηκε και… χρονομετρήθηκε. Τι κάνουν οι άνθρωποι, όταν νιώσουν έλξη για κάποιον άλλον;

Γνωρίζετε κάποιον σε μια παρέα. Βρίσκεστε για πρώτη φορά, άντε για δεύτερη και αναρωτιέστε αν σας φλερτάρει ή αν είναι απλά φιλικός (σε εργασιακό περιβάλλον οι άνθρωποι ανοίγονται πιο αργά και πιο δύσκολα). Λοιπόν, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Κάνσας, 12 λεπτά αρκούν για να καταλάβετε αν σας θέλει και να πράξετε αναλόγως. Τα «σημάδια» της γλώσσας του σώματος είναι περίπου ίδια από άντρες και γυναίκες.

• Στα 3 πρώτα λεπτά: Θα σας ρίξει μια ερωτική ματιά, θα σας κάνει κομπλιμέντα και θα συμφωνεί με τα λεγόμενά σας.

• Στα επόμενα 3 λεπτά: Ακόμα περισσότερα κοπλιμέντα και «ταύτιση απόψεων». Επίσης, σε αυτό το στάδιο θα αρχίσουν και οι πρώτες χειρονομίες, με τα χέρια απλωμένα προς τον αντικείμενο του πόθου και έχοντας τις παλάμες κυρίως ανοιχτές.


• Μεταξύ των 6 και 9 λεπτών: Γυναίκες και άντρες περνάνε στην επόμενη, πιο επιθετική φάση. Οι άντρες κοιτούν επίμονα τις γυναίκες που βρίσκουν ελκυστικές και οι γυναίκες στέκονται πιο… κορδωμένες προτάσσοντας το στήθος τους, ανοίγονται και μοιράζονται ήδη προσωπικές λεπτομέρειες με τους άντρες που τους ενδιαφέρουν.

• Στα τελευταία 9 και 12 λεπτά της συζήτησης: Παρατηρήστε αν ο άντρας απέναντί σας έχει ρίξει τον τόνο της φωνής του από την αρχή της συζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται - όχι ότι κουράστηκε - και προσπαθεί να σας φέρει πιο κοντά του μιλώντας πιο σιγά, ώστε να σκύψετε προς το μέρος του. Από την άλλη, το "θετικό σημάδι" που πρέπει να αναζητά ένας άντρας είναι, αν η γυναίκα που έχει απέναντί του, εξακολουθεί να χαμογελά και να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να εκφράζεται.

Προειδοποιητικά καμπανάκια: Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται την αμερικανική έρευνα, όταν ο ένας από τους δύο σταματά τις προσωπικές ερωτήσεις σταυρώνει τα πόδια του και αγγίζει τα χέρια, το στήθος ή τα μαλλιά του, αυτό δείχνει ότι έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του και η ελπίδα για ραντεβού ξεθωριάζει Από την Ελένη Λογοθέτη

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ