2017-10-03 20:30:07
Φωτογραφία για Kate Hudson: Με ξυρισμένο κεφάλι στην πρεμιέρα της ταινίας «Marshall»
Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Marshall» που έγινε στο πλαίσιο του Urbanworld Film Festival της Νέας Υόρκης, εμφανίστηκε η Kate Hudson και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Η ηθοποιός φορώντας ένα εντυπωσιακό ασημένιο εξώπλατο φόρεμα της σχεδιάστριας Stella McCartney και με ξυρισμένο κεφάλι, έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Η 38χρονη ηθοποιός παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Danny Fujikawa.

Ο ροκ τραγουδιστής και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Lightwave δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της ενώ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Kate Hudson μιλώντας για τον Danny, είχε δηλώσει: «Ο γλυκός μου άντρας. Είναι ο καλύτερος! Είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά, ανάμεσά τους και μια κοντινή φωτογραφία με το νέο της λουκ στα μαλλιά. Πηγή: www.lifo.gr

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά, ανάμεσά τους και μια κοντινή φωτογραφία με το νέο της hair look.

Η Hudson ξύρισε το καλοκαίρι το κεφάλι της για τις ανάγκες της δραματικής ταινίας «Sister», της οποίας τα γυρίσματα είναι εξέλιξη και βασίζεται σε μια ιστορία που έγραψε πριν οκτώ χρόνια η τραγουδίστρια Sia.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ