2017-10-04 16:40:04
Φωτογραφία για Το Ελληνικό κράτος δεν μεριμνά για τους πραγματικούς ήρωες του Έθνους (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ο Βουλευτής ΧΑ Παππάς Ηλία Χρήστος, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 4/02-10-2017) προς τα Υπουργεία: Εθνικής Άμυνας-Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: «Το Ελληνικό κράτος δεν μεριμνά για τους πραγματικούς ήρωες του Έθνους».

Ένας εκ των ηρώων της Μάχης που δόθηκε για την υπεράσπιση του Αεροδρομίου της Λευκωσίας, τον Ιούλιο του 1974 ήταν ο αείμνηστος Καταδρομέας Θωμάς Κρυούσης. Παρά τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε στο Έθνος κατά τη διάρκεια των μαχών που δόθηκαν στη Μεγαλόνησο και τα διαγνωσμένα προβλήματα υγείας τα οποία απέκτησε λόγω της συμμετοχής του στον Πόλεμο (σύνδρομο Βιετνάμ, κρίσεις επιληψίας) η πολιτεία του ενέκρινε μια πενιχρή σύνταξη. Το έτος 2016 (29 Μαρτίου), ο Θωμάς Κρυούσης απεβίωσε αλλά η χήρα του στην οποία έπρεπε να μεταβιβαστεί το συνταξιοδοτικά δικαίωμα όπως προβλέπεται εκ του νόμου, μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει το παραμικρό ποσό. Είναι σαφές ότι Διαβάστε τη σχετική ερώτηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η θυσία των Εβριτών ηρώων Χ. Χατζόπουλου και Χ. Δοϊτσίδη αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές (ΦΩΤΟ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ