2017-10-04 17:00:20
Φωτογραφία για Marion Cotillard : Δε μου άρεσε τίποτα στον εαυτό μου- στην εμφάνιση και την προσωπικότητά μου...
Μια αιθέρια ύπαρξη με αβίαστη γοητεία που σαγηνεύει όλους τους άνδρες και που κάποτε είπε με μοναδικό θάρρος...Αγάπα με αν τολμάς.

Η επιδερμίδα της είναι πιο διάφανη από τις προθέσεις της και η σεξουαλικότητά της τόσο υπαινικτική... σαν χάδι. Αιθέρια υπάρξη με καθαρό βλέμμα και αβίαστη κομψότητα σαν να έχει γεννηθεί με το ένστικτο της σαγήνης, με έμφυτη γοητεία μπορεί να αναστατώσει όποιον άνδρα στοχεύσει... Ό,τι και να επιλέξει να φορέσει είναι πάντα υπέρκομψη κι αποπνέει ποιότητα κι αξιοπρέπεια.

Λεπτεπίλεπτη, με εφηβικό κορμί και έμφυτη αθωότητα, αποτελεί το αντικείμενο του ανεκπλήρωτου πόθου για κάθε άντρα... Kι ας είπε κάποτε σε συνέντευξή της ότι δεν της άρεσε ο εαυτός της Ο λόγος για τη γοητευτική Marion Cotiliard.

Cap ou pas cap?! Όποιος έχει δει τη συναρπαστική ταινία “Jeux d`enfants” (“Αγάπα με αν τολμάς”) όπου πρωταγωνιστεί η γοητευτική Marion, αποκλείεται να μη θυμάται αυτή τη φράση.


Οι δύο ήρωες της ταινίας προκαλούν ο ένας τον άλλον με την ερώτηση :"Τολμάς ή όχι; Cap ou pas cap?" Αυτό το παράξενο "παιχνίδι" ξεκινά από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, όταν ήταν ακόμα παιδιά. Ένα μεταλλικό carousel είναι η αφορμή να ζήσουν όλη τους τη ζωή με κομμένη την ανάσα.

Εκείνος που έχει το παιχνίδι στα χέρια του, πρέπει κάθε φορά να πραγματοποιήσει την πρόκληση και να το επιστρέψει, μέχρι να το ξαναπάρει όταν έρθει η σειρά του. Στην αρχή, αυτή η διαδικασία μοιάζει με διασκεδαστική και γοητευτική. Οι δύο “παίκτες”, με το πέρασμα των χρόνων, εμφανίζονται, προκαλούν, χάνονται. Η κατάσταση, όμως, σοβαρεύει και φτάνει σε σημείο να γίνει επικίνδυνη κι αβάσταχτη. Ο λόγος; Προσπαθούν μανιωδώς να διαφύγουν από τον έρωτα που νοιώθει ο ένας για τον άλλον.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ταινία με ενδιαφέρουσα πλοκή, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή. Αναμφίβολα, η ερμηνεία του πρωταγωνιστικού διδύμου, του Guillaume Canet -στο ρόλο του Julien - και της Marion Cotillard -στο ρόλο της Sophie- είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστική.

Μια ιστορία αγάπης κι έρωτα, που στο τέλος ξεφεύγει εκτός ελέγχου. Πληγώνονται και απογοητεύονται επειδή κανείς δεν τολμά να πει “Σ’αγαπώ”...

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ