2017-10-05 16:00:11
Φωτογραφία για Η Νανά Παλαιτσάκη εξηγεί τον λόγο που εγκατέλειψε την Ελλάδα! Το δημόσιο ευχαριστώ της δημοσιογράφου! (βίντεο)
Η Νανά Παλαιτσάκη εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Η αγαπημένη δημοσιογράφος εξήγησε, με ανάρτησή της στα social media, τον λόγο που έφυγε από την Ελλάδα.

«Είπα να κάνουμε μια κουβεντούλα για το πώς περνάω τις πρώτες μέρες από τότε που έφυγα από την Ελλάδα. Όλα είναι καινούργια εδώ. Πως να σας στείλω την αγάπη και τα φιλιά μου για την αγάπη που μου έχετε δώσει. Είμαι εδώ για το Respect Greece.

Είναι το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουμε, και ο τρόπος μας για να συστηθούμε στην ανθρωπότητα. Πρέπει να σταματήσει ο εξευτελισμός που ζούμε στο εξωτερικό, και να απαλύνουμε την εντύπωση ότι όλοι μαζί φάγαμε τα χρήματα!» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος, εξηγώντας ότι ετοιμάζει ένα νέο project, για το οποίο είναι αποφασισμένη να μιλήσει με τους αξιότερους των Ελλήνων της Αμερικής, προκειμένου να αλλάξει η γνώμη του κόσμου για τους Έλληνες. 

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα. Η δημοσιογράφος έχει πάρει μαζί της τα 3 από τα 6 σκυλιά, και ο γιος της ζει και εργάζεται στη Γερμανία. «Έχει μία πικρία και απογοήτευση, ένα παράπονο!» ειπώθηκε στην εκπομπή. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ