2017-10-05 19:17:16
Φωτογραφία για Αντώνης Πανόπουλος: Όνειρο ζωής ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
O Aντώνης Πανόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων στο τάε κβον ντο στην κατηγορία των -78 κιλών. Ο νεαρός αθλητής της Αστραπής συνεχίζει να διακρίνεται σε... πανελλήνιο επίπεδο, ενώ σε λίγες ημέρες θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Πανόπουλος παίζει επίσης μπάσκετ στην ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ. Με αφορμή το χρυσό μετάλλιο, ο νεαρός αθλητής μίλησε στο thebest.gr για τη μία μεγάλη του αγάπη το τάε κβον ντο.

Θέλεις να μας περιγράψεις τα συναισθήματά σου, μετά τη νίκη στον τελικό;

Συνήθως όταν κατακτάς ένα μετάλλιο τα συναισθήματα τα καταλαβαίνεις, όταν περνά λίγη ώρα. Χρειάζεσαι χρόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κερδίσει. Στη συνέχεια νιώθεις ικανοποίηση γιατί είναι η ανταμοιβή επί της ουσίας των κόπων σου.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός σου είναι η Κύπρος, όπου θα αγωνισθείς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο στόχος σου σε αυτό;


Στόχος είναι ένα μετάλλιο σε μία μεγάλη διοργάνωση, είναι όνειρο ζωής για μένα.

Ποιο είναι το μυστικό των επιτυχιών των αθλητών της Αστραπής;

Σίγουρα είμαι σε ένα σύλλογο που έχει πολλές επιτυχίες και αυτό μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι παλιότεροι έχουν ανεβάσει τον πήχη και οι νεότεροι προσπαθούμε να τους φτάσουμε. Υπάρχει καλή συνεργασία και βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Το κίνητρό σου για να διατηρείσαι αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο;

Είναι ο αδερφός μου (σ.σ. Αναστάσης) πάντα τον έβλεπα να κερδίζει και ήθελα να τον φτάσω και γιατί όχι, αν μπορέσω να τον ξεπεράσω.

Ποια θεωρείς καλύτερη στιγμή σου μέχρι τώρα στο τάε κβον ντο;

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο πριν από λίγες ημέρες. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει και άλλη καλύτερη στιγμή μου σε λίγες μέρες στην Κύπρο.

Έχεις κάποια που δεν θέλεις να θυμάσαι;

Δεν υπάρχει κάποια άσχημη στιγμή που να μην θέλω να θυμάμαι. Ακόμη και οι δύσκολες στιγμές με δίδαξαν πως να γίνω πιο δυνατός και καλύτερος.

Το μεγαλύτερο αθλητικό σου όνειρο;

Θέλω ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό για να κάνω περήφανος τους γονείς μου, τους συναθλητές και τον προπονητή μου.

Η σχέση σου με τον προπονητή σου;

Με έχει βοηθήσει πολύ είναι καλός μαζί μου και έχουμε άψογη συνεργασία, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, οι οποίοι είναι δίπλα μου και μου συμπαραστέκονται οικονομικά και ηθικά συνεχώς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ