2017-10-05 20:57:18
Φωτογραφία για Βρείτε τα λύτρα και βάλτε αγγελία στην εφημερίδα - Τι απαίτησαν από την οικογένεια Λεμπιδάκη
Στη διάρκεια των επικοινωνιών των απαγωγέων με την οικογένεια Λεμπιδάκη, είχαμε μια σειρά απαιτησεων, με βασική αυτή της εύρεσης των λύτρων.

Οταν πλέον οι απαιτήσεις είχαν πέσει στα 30 εκατομμύρια ευρώ, οι δράστες ζήτησαν από τα μέλη της οικογένειας να τα συγκεντρώσει άμεσα και αμέσως μετά να κάνει το γνωστοποιήσει στους απαγωγείς μεσω... αγγελίας.

Συμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να βάλουν αγγελία σε συγκεκριμένη οικογένεια, στις 11 Σεπτέμβρη, στην οποια θα ανεφεραν τα εξής: Οτι πωλείται ένα βιομηχανικό ακίνητο στην ΒΙΠΕ Ηρακλειου, το οποιο θα έχει διαστάσεις 3000 τμ επί 10.000 τμ. Πολλαπλασιάζοντας λοιπόν τις υποτιθέμενες διαστάσεις, βλέπει κανείς ότι το αποτέλεσμα είναι 30.000.000.

Βεβαια συμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια, εβαλε την αγγελία, όμως το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού των...διαστάσεων εφτανε περίπου τα 9.300.000. Δηλαδή έλεγαν στους απαγωγείς ότι αυτό το ποσό έχουν συγκεντρώσει!

Υπενθυμίζεται ότι μικρό χρονικό διάστημα οι απαγωγείς εριξαν τις απαιτήσεις τους στα 18 εκ. ευρώ, ενώ συμφωνα με τις ίδιες πληροφρορίες, αν δεν τους προλάβαινε η επιχείρηση της Αστυνομίας, θα ζητούσαν 12 εκ. ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Holy Martyr Mamelchta the Persian
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Holy Martyr Mamelchta the Persian
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ