2017-10-06 11:11:13
Φωτογραφία για Μυτιλήνη: Κάθειρξη 48 ετών σε συνταξιούχο στρατιωτικό που βίαζε τις ανήλικες κόρες του
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μυτιλήνης επέβαλε κάθειρξη 48 ετών (εκτιτέα τα 25 έτη) σε έναν 55χρονο συνταξιούχο κατώτερο αξιωματικό του Στρατού για βιασμούς και άλλες ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων θυγατέρων του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της αιμομιξίας κατά συρροή, της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της ασέλγειας κατά συρροή και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Ο 55χρονος, που ζούσε έως τη σύλληψη του, την άνοιξη του 2016, στην κοινότητα Κάτω Τρίτος της Λέσβου, έχει τρεις κόρες, ηλικίας σήμερα 10 ετών, 15 ετών και 17 ετών.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 55χρονος βιάζε συστηματικά τις δύο μεγαλύτερες κόρες του από το 2012, όταν η μία ήταν 10 ετών και η άλλη 12 ετών.

Η μητέρα τους, που ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας και η οποία είχε καταγγείλει πέρυσι τον σύζυγο της, υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που πέρυσι ενημερώθηκε από τη 14χρονη τότε κόρη της η οποία μην αντέχοντας άλλο, αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε εκείνη και η αδερφή της.

Στην κατοχή του καταδικασθέντα είχε βρεθεί και πορνογραφικό υλικό.

Ο καταδικασθείς είχε ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του, όμως κατά την απολογία του, σήμερα Τετάρτη στο δικαστήριο, αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι «υπέγραψα την κατάθεση χωρίς να φοράω τα γυαλιά μου».

(directnews.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ