2017-10-07 14:27:17
Φωτογραφία για Οι 4 ταινίες του Σαββατοκύριακου με τους Ryan Gosling, Kevin Spacey και Harrison Ford που πρέπει να δείτε
Οι ταινίες «Blade Runner 2049», «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών», ο «Επαναστάτης Σίκαλης» και «το Αυτό» ξεχωρίζουν ως οι καλύτερες επιλογές για τη διασκέδαση σας.

Η ταινία Blade Runner 2049, το ταλέντο του πρωταγωνιστή, Ryan Gosling και η επιστροφή του Harrison Ford, είναι κάποιοι από τους λόγους που η ταινία «Blade Runner 2049» συμπεριλαμβάνεται στις 3 καλύτερες ταινίες για την Κυριακή σας.

Blade Runner 2049

Εκτός από την συνέχεια της ταινίας του 1982, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δικούς τους λόγους η καθεμία από αυτές, παρουσιάζουν η ταινία δράσης «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» για τις ρεαλιστικές σκηνές δράσης και ο διάσημος ηθοποιός Τζ. Κ. Σιμόνς, η βιογραφία «Ο Επαναστάτης στη Σίκαλη» για την εμβληματική παρουσία του Kevin Spacey και το θρίλερ «το Αυτό» για τον Bill Skarsgård που αποδίδει πραγματικά τρομακτικά τον κλόουν της ταινίας.

Το σενάριο και την παραγωγή της ταινίας με τίτλο «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» υπογράφει ο γνωστός Λουκ Μπεσσόν, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Steven Quale, γνωστός από την συνεργασία του με τον James Cameron στο Avatar.


Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών

Στην ταινία «Επαναστάτης στη Σίκαλη» (Rebel In The Rye) βλέπουμε τον ταλαντούχο ηθοποιό Kevin Spacey σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Πρωταγωνιστές στην ταινία – βιογραφία του θρυλικού συγγραφέα Τζ. Ντ. Σάλιντζερ ο νεαρός Nicholas Hoult και η Sarah Paulson.

Μία ταινία που θα σας ταξιδέψει στην δεκαετία του ’20 με την μουσική, την ενδυματολογία και μας ξεδιπλώνει όλο το χρονικό, ώσπου ο αινιγματικός συγγραφέας δημιουργήσει το μυθιστόρημά του «Φύλακας της Σικάλης».

Επαναστάτης στη Σίκαλη

Για την ταινία «το Αυτό», θρίλερ και καλή σκηνοθεσία είναι στα στοιχεία που δείχνουν στους λάτρεις των ταινίων τρόμου ότι πρέπει να την δουν.

Ο Στίβεν Κινγκ με το μυθιστόρημά του και ο διάσημος Andy Mischietti με την σκηνοθεσία του, ένωσαν τις δυνάμεις του, για να δημιουργήσουν την τρομακτική ταινία «το Αυτό» με τον Bill Skarsgård να καταφέρνει να δώσει σάρκα και οστά σε έναν πολύ τρομακτικό κλόουν.

Το Αυτό

Τσούτσα Άννα Τριανταφυλλιά
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ