2017-10-07 21:00:24
Φωτογραφία για Ο Λυμπερόπουλος άρχισε το τσεκάρισμα παικτών
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει αρχίσει να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Δικέφαλο στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, βλέποντας παιχνίδια και βίντεο των εκάστοτε ποδοσφαιριστών. Όμως, ο «Λύμπε» δεν μένει μόνο στην δική του κρίση και τις δικές του επιλογές παικτών που έχει στην προσωπική του λίστα και γι’ αυτό τον λόγο, έχει σκοπό να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, ώστε να βρουν από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση.

Μάλιστα, αυτή η προσέγγιση, με το τμήμα της Ένωσης, δεν θα αργήσει να γίνει, ώστε να λάβει κι’ από εκεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις δικές τους προτάσεις, για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη κίνηση του Λύμπε, όταν πραγματοποιηθεί, θα γίνει για πρώτη φορά, αφού κανένας τεχνικός διευθυντής προηγουμένως δεν είχε προβεί σε τέτοια ενέργεια, γι’ αυτό και ο Έλληνας πρώην επιθετικός της Ένωσης θέλει  να ενεργοποιήσει στο έπακρο το συγκεκριμένο τμήμα, ενισχύοντας το και λίγο περισσότερο με κάποιους ανθρώπους
. Όσον αφορά τις θέσεις που θα προβεί σε ενίσχυση η ΑΕΚ, είναι σίγουρα η θέση του αριστερού μπακ, ώστε να έχει «μπακ απ» ο Έλντερ Λόπες, ενώ δεν αποκλείεται η ενίσχυση στα εξτρέμ, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη στην περίπτωση του Πατίτο Ροντρίγκες. Η ΑΕΚ πιθανόν να ψαχτεί και στα χαφ, σε περίπτωση που καταφέρει να… αφήσει τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, αφού με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έχει πείσει κανέναν μέσα στην ομάδα. Τέλος, υπάρχει μια περίπτωση για ενίσχυση της ομάδας και στα σέντερ μπακ, αλλά το προτιμότερο για τους Κιτρινόμαυρους θα ήταν η μεταγραφή του αριστερού μπακ να συνδυάζει μια έξτρα επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ