2017-10-07 23:13:56
Φωτογραφία για Ο Εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΝ και οι τουρίστες από το Ισραήλ
Του Ηλία Προύφα

Και τι δεν έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιπλοίαρχος ΠΝ Σπύρος Πολλάτος, προκειμένου να μην αφήσει κανένα παραπονούμενο. 

Από νωρίς το πρωί στο πόδι στη Θεσσαλονίκη, όπου  είχε την ευθύνη για τα της ενημέρωσης σχετικά με τον κατάπλου του θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ στη συμπρωτεύουσα. Τα πάντα ήταν στην εντέλεια τόσο στην υποδοχή καθώς και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Το υλικό που διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους επαρκές και η υποδοχή άψογη κάτι που σχολιάστηκε θετικά από όλους. Βέβαια ο Αντιπλοίαρχος Πολλάτος δεν περιορίστηκε μόνο στην ενημέρωση των δημοσιογράφων. Κάποια στιγμή και ενώ το πλοίο είχε δέσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον πλησίασαν δύο ζευγάρια τουριστών από το Ισραήλ οι οποίοι τον ρώτησαν για το πλοίο. Αφιερώνοντας αρκετό χρόνο και αφού συστήθηκε συνομίλησε μαζί τους, εξηγώντας τους τα πάντα για το θωρηκτό κάτι που οι Ισραηλινοί το εκτίμησαν δεόντως, ζητώντας μας να το αναφέρουμε. Μάλιστα ο Αντιπλοίαρχος κανόνισε και με την είσοδο των επισήμων και των δημοσιογράφων στο πλοίο ανέβηκαν και οι Ισραηλινοί τουρίστες οι οποίοι και ξεναγήθηκαν.

Δεν ξέρουμε ποια εικόνα θα αποκομίσουν από τη χώρα μας και τι θα λένε στην επιστροφή τους στο Ισραήλ, το σίγουρο είναι ότι για το ΠΝ θα μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ