2017-10-08 11:49:09
Φωτογραφία για Που θα συναντηθούν κι οι 5 εν ζωή Πρόεδροι των ΗΠΑ;
Για καλό σκοπό θα γίνει η συνάντηση των 5 εν ζωή πρώην Προέδρων των ΗΠΑ στις 21 Οκτωβρίου στο Τέξας και μάλιστα επί συναυλιακής σκηνής Τέλη Οκτωβρίου θα βρεθούν μαζί κι οι 5 πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ που βρίσκονται εν ζωή - και μάλιστα για καλό σκοπό.

Οι Τζίμι Κάρτερ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, Μπίλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους ο νεότερος κι ο Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθούν στη μουσική σκηνή Reed Arena  μαζί με τους μουσικούςπου θα συμμετάσχουν στη συναυλία υπέρ των θυμάτων των κυκλώνων που έχουν πλήξει τις τελευταίες εβδομάδες τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι πέντε εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν μ' αυτό τον τρόπο στη συναυλία που θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου στο Reed Arena όπου μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος το συγκρότημα των Γκάτλιν Μπράδερς, ο Λάιλ Λόβετ, ο Σαμ Μουρ και η Γιολάντα 'Ανταμς.

Η Reed Arena βρίσκεται βρίσκεται μεταξύ του Χιούστον και του 'Οστιν στο Τέξας.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά χθες, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που προσφέρουν τον χρόνο τους και το ταλέντο τους για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση στο Τέξας, στη Φλόριντα και στα νησιά της Καραϊβικής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ