2017-10-09 17:11:11
Φωτογραφία για Η Winona Ryder έπεσε θύμα bullying και δεν ήταν καθόλου δημοφιλής
Συμμαθητές της χολιγουντιανής σταρ την αποκαλούσαν «μάγισσα» μετά την ερμηνεία της στην μαύρη κωμωδία του Tim Burton, «Ο Σκαθαροζούμης».

Η Winona Ryder αποκάλυψε πως, μετά τα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη», αντιμετώπισε σχολικό εκφοβισμό. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πως, παρά το γεγονός ότι είχε παίξει σε πολλές ταινίες στα εφηβικά της χρόνια, δεν ήταν δημοφιλής στο σχολείο της.

Όταν επελέγη για τον ρόλο της Lydia Deetz στον «Σκαθαροζούμη» του Tim Burton, η Ryder πίστεψε πως η ζωή της στο σχολείο θα βελτιωνόταν. Τελικά όμως «έκανε τα πράγματα χειρότερα», αφού οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «μάγισσα».

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες στο σχολείο της χάρη στην αγάπη και τη στήριξη των γονιών της. «Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά η αποζημίωση σε αγάπη ήταν εκπληκτική. Θα τους είχα επιλέξει ακόμα και εάν δεν ήταν οι γονείς μου. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου» τόνισε στη συνέντευξή της η Ryder.

Ο σκηνοθέτης του «Σκαθαροζούμη», Tim Burton, δήλωσε το περασμένο έτος πως η Warner Bros έχει δώσει το πράσινο φως για μια συνέχεια. «Έχουμε μιλήσει με τα μέλη του καστ που θέλαμε για την ταινία και όλοι συμφωνήσαν» είχε αποκαλύψει, συμπληρώνοντας πως, τόσο η Winona Ryder, όσο και ο Michael Keaton θα επιστρέψουν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ