2017-10-09 20:48:54
Φωτογραφία για Στο εδώλιο και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς!
Τελειωμό δεν έχουν οι δικαστικές περιπέτειες για τον Λάκη Γαβαλά, που βρέθηκε ακόμη μία φορά τετ α τετ με τη Δικαιοσύνη, λόγω χρεών προς την Εφορία!

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής και επιχειρηματίας σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κάθισε την Παρασκευή στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατηγορούμενος για οφειλές που ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ.

Η υπόθεση που έφερε τον Λάκη Γαβαλά ξανά στις αίθουσες των δικαστηρίων αφορά το αδίκημα της φοροδιαφυγής από τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρου μισθωτών υπηρεσιών και αμοιβών στελεχών διοικητικού συμβουλίου. Ο σχεδιαστής προσήλθε στο δικαστήριο με τον συνήγορό του Γιάννη Παγορόπουλο, ο οποίος ζήτησε από την έδρα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς εκκρεμούν προσφυγές του επιχειρηματία. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την υπόθεση για τον Απρίλιο του 2018.

Διαδοχικές συλλήψεις

Τα τελευταία χρόνια τα δικαστήρια έχουν μετατραπεί σε..
. δεύτερο σπίτι για τον Λάκη Γαβαλά, που γνώρισε οικονομική καταστροφή από τότε που άρχισε η κρίση. Το σίριαλ με τις διαδοχικές συλλήψεις για χρέη, τα αλλεπάλληλα δικαστήρια, οι κατασχέσεις και οι 14 μήνες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στιγμάτισαν τον διάσημο σχεδιαστή, που ως σήμερα παλεύει να ορθοποδήσει. Το πρώτο σοκ για τον επιχειρηματία ήταν τον Δεκέμβριο του 2011, όταν συνελήφθη στο Κολωνάκι για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 1.480.000 ευρώ.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ τού πέρασαν χειροπέδες λίγο μετά την επιστροφή στο σπίτι του από νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε με την παρέα του. Η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο και την αυτοκρατορία που είχε στήσει είχε ξεκινήσει... Ακολούθησαν ακόμη έξι συλλήψεις, ενώ στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στις αρχές του 2012 ο επιχειρηματίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

«Μια ζωή ήμουν λεβέντης, λεβέντικα έκανα και φυλακή!» έχει δηλώσει ο ίδιος, ενώ μετά την αποφυλάκισή του συνέχισε τις προσπάθειες για να «αναστήσει» τις επιχειρήσεις του και συμμετείχε σε τηλεοπτικά σόου και εκπομπές.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ