2017-10-09 23:31:57
Φωτογραφία για Το team της ενημέρωσης της 16ης Μεραρχίας Πεζικού
Του Ηλία Προύφα

Αντισυνταγματάρχης Θεόδωρος Τσιγγέλης εκπρόσωπος τύπου της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο. Επαγγελματίας ή καλύτερα σπεσιαλίστας όπως αποδείχθηκε στον τομέα της ενημέρωσης. Με γνώσεις ξένων γλωσσών και επικοινωνίας ως απόφοιτος του σχολείου εκπροσώπων τύπου και έχοντας θητεύσει στα επιτελεία των Α/ΓΕΕΘΑ Γιάγκου και Κωσταράκου, ο Ανχης Τσιγγέλης θεωρείται από τα καλύτερα στελέχη που έχει αυτή τη στιγμή ο Στρατός Ξηράς στον τομέα της ενημέρωσης.

Δεν είναι τυχαίο που ο παλαιός εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΕΘΑ και νυν Δκτης της 16ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Μπονώρας τον ''ξετρύπωσε'' και του ανέθεσε το σημαντικό αυτό πόστο.

Ο Αντισυνταγματάρχης Τσιγγέλης λοιπόν, μαζί με τον Επίλαρχο του 7ου γραφείου της Μεραρχίας Παναγιώτη Κούφα, ενός εύστροφου ανθρώπου, αρκετά επικοινωνιακού με άριστες γνώσεις ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής και όχι μόνο κατάφεραν και έφεραν εις πέρας την δύσκολη αποστολή της επικοινωνίας
. Από την οργάνωση υποδοχής, τη μεταφορά στο παρατηρητήριο «Ψηλός Στάλος», την ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για το πρόγραμμα, την έκδοση διαπίστευσης κατόπιν διασταύρωσης των στοιχείων των εκπροσώπων ΜΜΕ, την οργάνωση και υποστήριξη ξεχωριστού παρατηρητηρίου ΜΜΕ, στήσιμο σημείων συνέντευξης υπουργού, στήσιμο εξέδρας βράβευσης εθνοφυλάκων και κυρίως το υλικό που διανεμήθηκε, όλα ήταν στην εντέλεια.

Σε αυτούς τους δύο ανθρώπους οφείλεται η εικόνα που για δύο εικοσιτετράωρα έβλεπαν όλοι οι Έλληνες στους δέκτες των τηλεοράσεων και στο διαδίκτυο από την κορυφαία διακλαδική άσκηση της χώρας.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ίσως παρουσιαστεί και επίσημα στον Αρχηγό, όταν κάποια στιγμή στο μέλλον αποφασίσουν στο ΓΕΣ τώρα που τελείωσαν οι συναντήσεις με τους διευθυντές λεσχών, νοσοκομείων και βρεφονηπιακών σταθμών να κάνουν και μια συνάντηση με τους ξεχασμένους εκπροσώπους τύπου του Στρατού Ξηράς, ενός θεσμού που είχε θεσπιστεί επί Αρχηγίας Χρήστου Μανωλά ο οποίος και τον ενίσχυσε. 

Ελπίζουμε να βρεθεί λίγος χρόνος ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμα παρουσιάσεων των σχηματισμών στο ΓΕΣ!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νύχτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νύχτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ