2017-10-10 12:00:41
Φωτογραφία για Το επόμενο τηλεοπτικό «Sex and the city» θα είναι στο Παρίσι
Οι φήμες λένε ότι ο Ντάρεν Σταρ, ο δημιουργός του τηλεοπτικού «Sex and the city» ετοιμάζει μια νέα σειρά με κεντρική ηρωίδα μια Νεοϋορκέζα που ταξιδεύει στο Παρίσι για την εμπειρία, αλλά τελικά αποφασίζει να μέινει μόνιμα εκεί.

«Περιμένουμε μια πραγματικά σπουδαία σειρά, που σίγουρα θα έχει μέσα λίγο από Carrie Bradshaw και ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στον Darren να βάλει την ηρωίδα να δράσει στο Παρίσι, κάνοντας όσα δεν πρόλαβε να κάνει στο Sex and the city. 

Μένει να καταλήξουμε αν θα ξεκινήσουμε με έναν πιλότο ή θα προχωρήσουμε με έναν ολόκληρο κύκλο. Το βέβαιο είναι πως θα δείτε μια παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών», αναφέρει ο Κέβιν Κέι, πρόεδρο του Paramount Network, στο περιοδικό Hollywood Reporter.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς να έχει πολλά κοινά με την Κάρι Μπράντσο. Η ιστορία θα κινείται γύρω από μια κεντρική ηρωίδα και θα παρακολουθούμε τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της σε μια καινούρια πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε ότι το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Sex and the city» ακυρώθηκε με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι οι απαιτήσεις της συμπρωταγωνίστριάς της, Κιμ Κατράλ προκάλεσαν το ναυάγιο του σχεδίου.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ