2017-10-10 19:52:09
Φωτογραφία για Τελευταία εξέλιξη: Η μυστηριώδης φράση του μάνατζερ του Σουμάχερ για την υγεία του θρύλου της F1
«Φωτιές» άναψε μία φράση του μάνατζερ του πρωταθλητής της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, σε δημοσιογράφους την Κυριακή που μας πέρασε.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον Δεκέμβριο του 2013 στις γαλλικές Άλπεις την ώρα που έκανε σκι, οι φαν του Μίκαελ Σουμάχερ κρέμονται από τα χείλη του μάνατζερ και της γυναίκας του πρωταθλητή της F1 για να μάθουν κάποια εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ από τη στιγμή του τραυματισμού του έχει υποβληθεί σε δύο σοβαρά χειρουργεία για να κρατηθεί στη ζωή και έχει περάσει 6 μήνες σε κώμα.

Μία δήλωση του μάνατζερ του, Sabine Kehm σχετικά με το μουσείο που θέλουν να ιδρύσουν, έχει αφήσει τους φαν του να αναρωτιούνται αν κρύβονταν μηνύματα γύρω από την υγεία του. Συγκεκριμένα μιλώντας για τα αντικείμενα του Σουμάχερ και τα σχέδια για τη δημιουργία του μουσείου, ο μάνατζερ είπε «Εμείς πάντα είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα αντικείμενα αυτά να είναι προσβάσιμα στο κοινό».

Όπως ήταν φυσικό, ξεκίνησε η φημολογία γύρω από το αν το «εμείς» του μάνατζερ, εννοεί και τον Μίκαελ Σουμάχερ και αν ο πρωταθλητής είναι σε θέση να εκφράζει τις σκέψεις του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ