2017-10-11 22:57:23
Φωτογραφία για Ελληνας αθλητής κατέκτησε μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ
Ο  έλληνας πρωταθλητής από την Αθήνα Μπάρκας Αθανάσιος κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του  βάθρου στην βαριά κατηγορία   +93 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνικών ομάδων ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) της παγκόσμιας ομοσπονδίας W.MMA.A. που έγινε στην πόλη Αστανα του Καζακστάν στις 6-7 του Μήνα.

Ο ψυχομένος  πρωταθλητής  (του Α.Σ. Σείριος  Αττικής ) πραγματοποίησε εξαιρετική  εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος κερδίζοντας στη φάση των  προημιτελικών  με νοκ-αουτ τον Ινδό  αντίπαλό του περνώντας έτσι στον ημιτελικό, οπού εκεί συνάντησε τον Ρώσο Anatoliy Malykhin οπού ηττήθηκε  δύσκολα και  δεν κατάφερε  να παίξει στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Στον τελικό το χρυσό το κατέκτησε  ο Ρώσος επικρατώντας τον αθλητή από το Ουσπεκιστάν που πήρε το αργυρό μετάλλιο. 

Οι υπόλοιποι  Έλληνες αθλητές  κατάφεραν μία αξιοπρεπή εμφάνιση,  στα -66 κιλά ο Σκορδούλης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 7η θέση και στα -84 κιλά ο Βορριάς Λεοντής την 8η θέση.

Την εθνική  αποστολή της  Πανελληνιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ αποτελούσαν τρείς αθλητές και συνοδοί ο πρόεδρος  Δημητρίου Δημήτριος και ο Γ.Γραμματέας Σώζος Παναγιώτης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ξένος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ξένος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ