2017-10-13 15:57:23
Φωτογραφία για Η πιο συγκινητική στιγμή σε αυτό το γάμο ήταν η αντίδραση της γιαγιάς όταν είδε το νυφικό της εγγονής της!
Αντί να αγοράσει κάποιο φανταχτερό φόρεμα επέλεξε να παντρευτεί φορώντας το νυφικό της αγαπημένης της γιαγιάς, η 23χρονη Jordyn Cleverly. Έτσι έκανε στην οικογένειά της μια υπέροχη έκπληξη!

Με ελάχιστες μεταποιήσεις η Jordyn Cleverly κατάφερε να φορέσει το νυφικό που η γιαγιά της είχε βάλει το 1962!

Η ιδέα της ήρθε όταν παρά το πολύ ψάξιμο δεν μπορούσε να βρει κάτι να ταιριάζει με το βικτωριανό στιλ που ήθελε να έχει ο γάμος της.

«Έχω μια διαφορετική αντίληψη για τη μόδα. Έψαχνα κάτι που να ταιριάζει σε ό, τι μου αρέσει, κάτι που θα «μιλάει» από μόνο του», είπε η νεαρή κοπέλα σε συνέντευξή της στο People.com.

Κατάλαβε, λοιπόν, όταν είδε το νυφικό της γιαγιάς της, ότι αυτή ήταν η ευκαιρία για να τιμήσει την 74 χρονη γιαγιά της, η οποία έχασε τον άντρα της σε νεαρή ηλικία. Η Jordyn δεν κατάφερε να γνωρίσει τον παππού της και σκέφτηκε ότι με αυτή την κίνηση η γιαγιά της θα ξαναζούσε τη δική της μεγάλη στιγμή!

Το καλύτερο είναι ότι η νεαρή κοπέλα κράτησε το όλο σκεπτικό κρυφό από τη γιαγιά της.

Όταν εκείνη είδε το φόρεμα φυσικά συγκινήθηκε και η φωτογράφος ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή ανάμεσα στις δυο γυναίκες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ