2017-10-13 22:53:05
Φωτογραφία για Διάσημοι που απέτυχαν στο χώρο του φαγητού! [photos]
Η καριέρα τους στην υποκριτική, στο μουσικό πεντάγραμμο ή η πορεία τους στο λαμπερό κόσμο του lifestyle και της πολιτικής μπορεί να τους χάρισε εκατομμύρια δολάρια και πολλές ένδοξες στιγμές… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα κατάφεραν με τον ίδιο τρόπο και στο χώρο εστίασης-τροφίμων, ανοίγοντας τα δικά τους εστιατόρια και λανσάροντας τα δικά τους προϊόντα.

Περίτρανο παράδειγμα η Κιμ Καρντάσιαν, η τηλεπερσόνα που έχει το άγγιγμα του Μίδα εκτός από την περίπτωση των cupcakes. Το 2010, η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» συνεργάστηκε με την αλυσίδα μαγαζιών «Famous Cupcakes» όπου λάνσαρε το δικό της μείγμα βανίλιας για τα μικρά πεντανόστιμα κεκάκια. Οι φανατικοί της, που το πρώτο μόνο διάστημα έτρεξαν να αγοράσουν την πρόταση της Κιμ, έπρεπε να πληρώσουν 13 δολάρια για το μείγμα αυτό που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο ιδιαίτερο και απολαυστικό όσο διαφήμιζε η χυμώδης κυρία.


Το 2006, η Γερμανίδα μοντέλο Χάιντι Κλουμ δεν μπόρεσε να κρύψει την αδυναμία της στα περίφημα ζελεδάκια, δημιουργώντας το brand Heidi Klum's Fruit Flirtations. Η διαφορά τους από αυτά των κοινών θνητών ήταν ότι στη συσκευασία υπήρχε το πρόσωπο της Χάιντι και ότι δεν είχαν ζάχαρη -όπως ισχυριζόταν η ίδια-. Γεγονός που της στοίχισε αρκετά αφού η ιατρική κοινότητα και οι διατροφολόγοι έσπευσαν να την διαψεύσουν.

Ο έρωτας περνά από το στομάχι αναφέρει η παροιμία και ο Άστον Κούτσερ αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο γοητευτικός στα μάτια των θαυμαστριών του, ανοίγοντας με τον συνάδελφό του Βίλμερ Βαλντεράμα ένα ιταλικό εστιατόριο με τον τίτλο «Dolce». Αν και οι πρώτες κριτικές ήταν θετικές και το εν λόγω μαγαζί είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των υπολοίπων Χολιγουντιανών, δεν κατάφερε να μακροημερεύσει αφού δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο.

Η λίστα με τους διάσημους που απέτυχαν στο χώρο εστίασης συμπληρώνεται από την Εύα Λονγκόρια. Η εκθαμβωτική ηθοποιός άνοιξε, το 2012, το εστιατόριο SHe στο Λας Βέγκας με τη διακόσμηση και το design να υπερτερούν του καλού φαγητού. Τον Απρίλιο του 2014, υγειονομική υπηρεσία έκλεισε το μαγαζί το οποίο λίγο καιρό αργότερα… έκλεισε οριστικά τις πόρτες του.

Η Πουερτορικανή της καταγωγή οδήγησε την Τζένιφερ Λόπεζ να ανοίξει το «Madre's» στο Λος Άντζελες, το 2002. Παρά τη μεγάλη δημοτικότητα της ποπ σταρ και τον κόσμο που κατέφτανε καθημερινά στο εστιατόριο για να μάθει τι τρώει επιτέλους η JLO, οι κριτικές δεν ήταν καθόλου καλές. Το μαγαζί έμεινε ανοιχτό για έξι χρόνια, μέχρι το 2008.

Η αγάπη του Τζάστιν Τιμπερλέικ για το χώρο εστίασης είναι γνωστή. Το 2006, άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο με το όνομα «Destino», στο Μανχάταν, από το οποίο αποχώρησε μόλις ένα χρόνο αργότερα λόγω μεγάλων προβλημάτων με την υγειονομική υπηρεσία για να δημιουργήσει το « Southern Hospitality» στη Νέα Υόρκη. Το τελευταίο παραμένει ανοιχτό, έχοντας καταφέρει να έχει το δικό του κοινό.

Από το εν λόγω θέμα δεν θα μπορούσε να λείπει ένας άνθρωπος ο οποίος σίγουρα δεν ανήκει στον κόσμο του Χόλιγουντ… αλλά κάθε του δήλωση, εμφάνιση και σκέψη γίνεται θέμα συζήτησης. Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να έχει κερδίσει τον Λευκό Οίκο, αλλά το παρελθόν του έχει στιγματιστεί από πολλές αποτυχημένες επιχειρήσεις, μία από τις οποίες τα ψητοπωλεία με μπριζόλες «Trump Steaks». Η εταιρεία έχει κλείσει ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ψητοπωλείο στο Λας Βέγκας «σφραγίστηκε» το 2012 για 51 παραβιάσεις του υγειονομικού κώδικα!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ