2017-10-14 23:47:13
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Το πλάνο και τα ερωτηματικά Λεμονή για Νέα Σμύρνη
Στην τελική… ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την κρίσιμη εκτός έδρας «μάχη» με τον Πανιώνιο Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι με αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Ο Πανιώνιος έχει καταφέρει από την αρχή της φετινής σεζόν να αποδείξει πως αποτελεί, για μία ακόμα χρονιά, σκληρό… καρύδι και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ο Ιστορικός βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και τρεις περισσότερους από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Τάκης Λεμονής, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (12/10) μίλησε στους «ερυθρόλευκους» για τα… δώρα που έχουν κάνει στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και τους ζήτησε σκληρή δουλειά, ούτως ώστε στο τέλος του α’ γύρου, οι Πειραιώτες να έχουν ανατρέψει την κατάσταση και να μπουν επικεφαλής στο δεύτερο… μισό του πρωταθλήματος.


Ο Έλληνας τεχνικός κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, έχοντας μερικά ερωτηματικά αναφορικά με το σχήμα, αλλά και τα πρόσωπα που θα παρουσιάσει κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Ποιες οι σκέψεις για Φορτούνη

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ξεκινήσει με τριάδα στα χαφ, όπως έγινε με την Γιουβέντους, τότε ο Κώστας Φορτούνης θα βρίσκεται στον πάγκο, παρά την ικανοποίηση που υπάρχει στην τεχνική ηγεσία για την παρουσία του με την Εθνική Ελλάδας. Πάντως, ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από τα ματς με την «γαλανόλευκη» και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί. Σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού, τότε θα βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό.

Εκεί θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, γυμνάστηκε κανονικά την Πέμπτη (12/10) και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Τάκη Λεμονή. Έτσι, θεωρείται σίγουρο πως θα βρίσκεται στην γραμμή κρούσης, όπως και ο Φελίπε Πάρντο στα δεξιά.

Από εκεί και πέρα, ο Σίλβιο Προτό θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Στέφανος Καπίνο μπορεί να επέστρεψε, αλλά ο έμπειρος Βέλγος πορτιέρο δείχνει σε καλή κατάσταση και δύσκολα θα τον αφήσει εκτός ο κόουτς των Πρωταθλητών Ελλάδας. Στα δεξιά θα είναι ο Ντιόγο Φιγκέιρας, στα αριστερά ο Λεονάρντο Κούτρης και στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρίσκονται οι Αλμπέρτο Μποτία και Δημήτρης Νικολάου.

Στην μεσαία γραμμή, οι… σίγουροι είναι οι Αλεξί Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε. Οι δύο παίκτες χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του Τάκη Λεμονή και από αυτούς ξεκινά το… χτίσιμο στο κέντρο. Σε περίπτωση που προτιμηθεί τρίτος μέσος, τότε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει τον πρώτο λόγο, με τον Σάσα Ζντιέλαρ και τον Θανάση Ανδρούτσο να… ακολουθούν.

Παράλληλα, ερωτηματικό για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι και το αριστερό άκρο της επίθεσης. Υπάρχει η σκέψη να παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Σεμπά στα άκρα, για να υπάρχει διπλή απειλή με τον Πάρντο από τα δεξιά. Βέβαια, δεν αποκλείεται να βρίσκεται σ’ αυτή την θέση και ο Μάρκο Μάριν που έχει αγωνιστεί πολλά ματς στα αριστερά, αν και ο Γερμανός δεν αποκλείεται να προτιμηθεί για τον άξονα.

Βέβαια, όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Παρασκευής (13/10) όπου ο Τάκης Λεμονής θα κάνει τις τελικές του δοκιμές και θα πάρει τις αποφάσεις του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, μετά το τέλος του προγράμματος θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) στη Νέα Σμύρνη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
''Τι ποτέ εστίν άνθρωπος''
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
''Τι ποτέ εστίν άνθρωπος''
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ