2017-10-15 13:01:44
Φωτογραφία για Η ΕΛΑΣ διαβεβαιώνει εγγράφως ότι έχει βάλει περιπολίες σε ...ανύπαρκτο σπίτι και σε ανύπαρκτο δρόμο!
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης αποκαλύπτει το απίστευτο  έγγραφο που έλαβε από την ΕΛΑΣ   σχετικά με  την «προστασία» ανύπαρκτου (!) σπιτιού του και σε  ανύπαρκτο δρόμο :

     « Το πασιφανές έλλειμμα ασφάλειας βρήκε την απόλυτη επιβεβαίωσή του με το τραγικό και εξοργιστικό  γεγονός της δολοφονίας –στο κέντρο της πρωτεύουσας-  του αείμνηστου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η  λέξη «παραίτηση» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο του αποτυχόντος κ. Τόσκα ,κάτι που επίσης ισχύει και για τον  υπουργό  της «κηλίδας» κ. Κουρουμπλή , άλλωστε και οι δύο παραμένουν κολλημένοι με …κόλλα LOGO  στις καρεκλίτσες τους. Την έκταση της ανυπαρξίας στοιχειώδους ασφάλειας την καταδεικνύει και το έγγραφο που έλαβα με αριθμό πρωτοκόλλου «3001/ 4/36 – ρα»  το οποίο συντάχτηκε  στις 7 Αυγούστου ( αλλά το έλαβα …έναν  ολόκληρο μήνα αργότερα) . Το  έγγραφο αυτό (υποτίθεται ότι) απαντά στις 19 ( ! ) έγγραφες καταγγελίες μου για απειλές, για  φωτογράφιση του σπιτιού μου(!) από άγνωστο άτομο, για παρακολούθησή μου  από οχήματα χωρίς πινακίδες ,για   ζημιές  στο  ΙΧ μου και ένα σωρό άλλα τα οποία επιτείνονται ιδιαίτερα μετά από κάθε εκπομπή μου στο κανάλι ΑΡΤ.Η  ΕΛΑΣ με πληροφορεί στο παραπάνω  έγγραφο ότι υπάρχει «διαρκής επιτήρηση» της οικίας  μου «καθημερινά και σε 24ωρη βάση με πεζές και εποχούμενες περιπολίες» αναφέροντας ως διεύθυνση του δήθεν «σπιτιού» μου  περιοχή όπου δεν έχω καν σπίτι (!)και σε οδό η οποία δεν υπάρχει στην  εν λόγω  περιοχή !

        Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ με διαβεβαιώνει εγγράφως ότι έχει βάλει «πεζές και εποχούμενες περιπολίες»(ουδέποτε τις είδα ούτε  …ζωγραφιστές) σε μια περιοχή ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΣΠΙΤΙ (αναφέρει τον  ΑΓ ΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΤΙΚΗΣ) και σε δρόμο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ  ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ! Δηλαδή οι άνθρωποι λένε ότι δήθεν «φρουρούν»  ….ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ  ΣΤΕΦΑΝΟ  ΚΑΙ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΚΕΙ !!

       Τo απίστευτο αυτό έγγραφο το  κοινοποίησα στους 3 κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , τον Πρωθ/γο και τον Πρόεδρο της Βουλής) εδώ και 1 μήνα (στις 16 Σεπτεμβρίου) και ακόμη δεν έχω δει την παραμικρή αντίδραση…»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ