2017-10-16 14:45:21
Φωτογραφία για Νέα πυρά από τη Ραμόνα του «My Style Rocks»: «Γατούλες και διπρόσωποι υπάρχουν παντού»
Τι απαντά για τις συμπαίκτριές της και τους κριτέςΗ Ραμόνα Βλαντή είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί εντόνως τη φετινή σεζόν.Με την έντονη προσωπικότητά της, έχει στρέψει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο «My Style Rocks». Η διαγωνιζόμενη μέσω συνέντευξή της στο «7 μέρες TV» απαντά για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και τις αντιπαραθέσεις με τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συμμετοχή της στο «My style Rocks»: «Ασχολούμαι με τη μόδα από την παιδική μου ηλικία και ήμουν μοντέλο 14 ετών. Το συγκεκριμένο σόου το παρακολουθούσα τακτικά, γιατί αγαπάω τη μόδα και θεώρησα ότι θα μπορούσα να προσφέρω. Μέσα από το σόου, και με την επίδειξη των δυνατοτήτων μου, έχω στόχο να δημιουργήσω τη δική μου συλλογή ρούχων και ίσως μια εκπομπή σχετική με τη μόδα στην τηλεόραση».

Για τους κριτές: «Θεωρώ ότι ο καθένας από τους κριτές έχει τη δική του αξία, πορεί και άποψη. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ πρέπει να συμφωνώ μαζί τους, όταν μάλιστα η άποψή τους διαφέρει πολλές φορές και κατά 50%. Δηλαδή σε διαγωνιζόμενη που κάποιος βάζει 1 δεν μπορεί ο άλλος να βάζει 4.»


Για τις αντιδράσεις της: «Στη διάρκεια μιας εκπομπής, που μπορεί τα γυρίσματα να κρατάνε από το 8 το πρωί ωε τις 12 το βράδυ, αντιλαμβάνεσαι ότι η σωματική και ψυχική κούραση είναι μεγάλη. Ταυτόχρονα είμαι πολύ συναισθηματική και θεωρώ ότι έχω πολύ καλό στιλ. Οπότε παρατηρήσεις του είδους «δεν είσαι για πουθενά» ή δε είσαι για Πόρτο Φίνο αλλά για Πόρτο Κατσίκι» on air, φράση που εγώ είπα στα παρασκήνια με μια διάθεση αυτοσαρκασμού, τείνουν να είναι προσβλητικές».

Για τις αντιπαραθέσεις με τις συμπαίκτριές της: «Σε ένα παιχνίδι όπου κάποια στο τέλος κερδίζει, με όποιο βραβείο, αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Στην ουσία στα παρασκήνια υπάρχει πολύ καλή σχέση με όλες τις κοπέλες. Μάλιστα, θα σας έλεγα ότι πέφτει και πολύ γέλιο. Τώρα για γατούλες… και διπρόσωποι άνθρωποι υπάρχουν παντού στη ζωή και όχι μόνο στο «My style Rocks»!
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ