2017-10-17 22:24:07
Φωτογραφία για Σταύρος Σβήγκος: Θα έβγαινε ραντεβού μέσα από τα social media
Ο Σταύρος Σβήγκος μιλάει για τον ρόλο του στο "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" και αποκαλύπτει εάν θα έβγαινε ραντεβού μέσα από τα social media...Πως νιώθεις στα «Χωρισμένα;»

Είμαι πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου τους συγκεκριμένους ανθρώπους και συνεργαζόμαστε. Καθώς τυχαίνει να είμαι ο πιο νεαρός, είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με αυτούς, να είμαστε μαζί στο ίδιο πλατό και να παίζουμε μαζί»

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες για τον ήρωα σου ποιες είναι;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο αποχωρισμός! 35 χρόνια από τότε που γεννήθηκε μέχρι τη στιγμή που παίρνει αυτή την απόφαση η μεγαλύτερη δυσκολία είναι που κάνει αυτό το βήμα. Μετά είναι να προσαρμοστεί στην καινούργια «κοινωνία», στο σπίτι μέσα στο οποίο ζει, όπου ξαφνικά δεν έχει αυτή την ομπρέλα που είχε πάντα, την προστασία της μαμάς»

Από τη συγκατοίκηση με τη μητέρα που επεμβαίνει, περνάει σε ανάλογους συγκατοίκους


«Επειδή έχει μάθει να του διαχειρίζονται τη ζωή και όχι να τη διαχειρίζεται ο ίδιος, τώρα που έχει πάει σε μια καινούργια κοινωνία επηρεάζεται από τα πάντα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αρνηθεί, είναι τόσο ευάλωτος απέναντι σε όλα όπου ουσιαστικά γίνεται ένα τεράστιο παιχνίδι παράλληλων αντιδράσεων, όπου δεν ξέρει τι θέλει, τι δεν θέλει και πώς να κάνει τι. Μιλάμε για ένα χαμένο άνθρωπο»

Οι συγκάτοικοι του του φτιάχνουν προφίλ σε σελίδα γνωριμιών «Σαφώς καταλαβαίνεις ότι δεν τον ρωτάνε για να το κάνουν! Είναι φοβερά τρομακτικό όλο αυτό για εκείνον. Όταν ανακαλύπτει τι έχει γίνει, οι φόβοι του είναι παντού και προς όλα. Στην αρχή θα είναι πολύ τρομοκρατημένος. Μετά μπορεί και να του αρέσει...»

θα βγει ραντεβού και εκεί όμως κάτι στραβώνει...

«Στραβώνουν οι χαρακτήρες όπου μπλέκονται μέσα σε αυτό το σπίτι και σαφώς εκείνος ψάχνει μια γυναίκα στο πρότυπο της μαμάς του. Η μαμά του είναι ο μεγάλος του έρωτας»

Θα έβγαινες ποτέ ραντεβού με κάποια κοπέλα από το διαδίκτυο;

«Αναλόγως πως. Υπάρχουν πια πολλοί τρόποι και το διαδίκτυο έχει μέσα τόσο πολύ στη ζωή μας. Με τον τρόπο του Αντώνη, όμως όχι» εξήγησε στο 7μέρεςtv.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ