2017-10-18 19:37:15
Φωτογραφία για Κύπρος: 44χρονος το νέο θύμα της ασφάλτου
Χωρίς τέλος τα θανατηφόρα ατυχήματα τα τελευταία 24ωρα. Θύμα αυτή τη φορά ο Γιώργος Κάτσιος, 44 χρόνων από τα Λειβάδια Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 44χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ εκτελούσε εργασίες καθαριότητας στον κυκλικό κόμβο του Intercollege προς Λειβάδια στην επαρχία Λάρνακας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, τραυματίστηκε σοβαρά και ο 37χρονος Κυριάκος Πηγιώτης, ο οποίος επίσης παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα.

 

Στη σκηνή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους δύο άνδρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, από τους επί καθήκοντι ιατρούς. Ο Κυριάκος Πηιγώτης, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.

 

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μαζί με τους δυο άνδρες εργαζόταν και τρίτο άτομο, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδύνευσε από το ατύχημα. 

 

Ο οδηγός του ημιφορτηγού το οποίο παρέσυρε τους δυο άνδρες συνελήφθη γύρω στις 15:30 το απόγευμα. Πρόκειται για τον Ελληνοπόντιο Μίκη Μελιανίδης, 38 χρόνων. Σε έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον 38χρονο η ένδειξη ήταν μηδενική. 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ