2017-10-20 11:33:16
Φωτογραφία για Γυναίκα η δολοφόνος της 32χρονης Δώρας; Πού εστιάζουν οι Αρχές
Γιατί οι Αρχές θεωρούν ότι η δολοφόνος της Δώρας είναι γυναίκα; Ακόμα και το ενδεχόμενο πίσω από την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού να βρίσκεται γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές, εξετάζουν οι Αστυνομικοί, καθώς μια από τις 14 μαχαιριές που δέχθηκε η Δώρα Ζέμπερη είναι στο πρόσωπο.

Μάλιστα, πρόκειται για μαχαιριά βαθιά, που σημαίνει πως έγινε με μίσος.

«Εξετάζουμε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς μια γυναίκα που μισεί ένα πρόσωπο, εκεί σημαδεύει» λέει με νόημα αστυνομικός που σύμφωνα με το newstit.gr έχει γνώση των ερευνών.

Στην Ασφάλεια Αττικής κατέθεσε και ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος είναι αστυνομικός και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να έχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα που διεπράχθη η δολοφονία της άτυχης Δώρας.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο μπήκε ανάρτηση της 32χρονης στο facebook στα τέλη Αυγούστου που αναφέρει χαρακτηριστικά «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» αποτελεί «κλειδί», καθώς φέρεται να μιλάει για κάποιον που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και στη συνέχεια τον απέρριψε και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μιλήσει σε δικούς της ανθρώπους για αυτό το σκηνικό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ