2017-10-21 13:34:18
Φωτογραφία για Τους ρωσικούς S-400… γλυκοκοιτάζει πλέον και το Μπαχρέιν!
Ο επικεφαλής της βασιλικής εθνοφρουράς του Μπαχρέιν, σεΐχης Νάσερ μπιν Χαμάντ Ελ Καλίφα, αποκάλψε ότι η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τη Ρωσία για την προμήθεια του συστήματος αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής άμυνας μακρού βεληνεκούς S-400, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το ρωσικό RIA Novosti.

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης αμυντικού υλικού «2017 Bahrain International Defence Exhibition and Conference» (BIDEC), που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πρωτεύουσα της χώρας Μανάμα. Πρόκειται για την τρίτη χώρα της ευρύτερη περιοχής της Μέσης Ανατολής μετά την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία, που έχουν ασχολούνται με το σύστημα.

Η ρωσική αμυντική βιομηχανία πραγματοποιεί εντυπωσιακό «μπάσιμο» στη χρυσοφόρα εξοπλιστική αγορά της Μέσης Ανατολής, αποσπώντας μερίδιο αγοράς από την αμερικανική αμυντική βιομηχανία που κυριαρχεί, καθώς επίσης και την αντίστοιχη ευρωπαϊκών χωρών που έχουν αποσπάσει σημαντικά εξοπλιστικά συμβόλαια για διάφορα οπλικά συστήματα.

Η Ρωσία ακολουθεί πού επιθετικό μάρκετινγκ και η παρουσία της στις εκθέσεις αμυντικού υλικού της περιοχής διά της Rosoboronexport, της ομοσπονδιακής υπηρεσίας που επιβλέπει και συντονίζει της εξαγωγές αμυντικού υλικού, είναι εντυπωσιακή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ