2017-10-22 00:34:11
Φωτογραφία για Κατερίνα Τσάβαλου: Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένει!
 Πολύ μας συγκίνησε η Κατερίνα Τσάβαλου με όσα είπε στο Πρωινό του Star. Η ηθοποιός μας είπε πως έμαθε ότι είναι έγκυος και μας άγγιξε όταν περιέγραψε πως ένιωσε όταν στο υπερηχογράφημα άκουσε την καρδούλα του μωρού της!

«Όταν το έμαθα τρελάθηκα. Σοκαρίστηκα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα τι θα κάνω. Ήμασταν στο σπίτι κι ένιωθα κάπως και μου λέει ο Δημήτρης «κάνε ρε παιδί μου ένα τεστ». Αυτός μου το έβαλε στο μυαλό. Το έκανα και βγήκα σοκαρισμένη και του είπα «είμαι έγκυος». Ο Δημήτρης δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκδηλωθεί. Τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος ένιωσα μια ευγνωμοσύνη κι ένα δέος. Δεν ξέρω πώς ακούγομαι, αλλά έκανα τον σταυρό μου και είπα «Θεέ μου σε ευχαριστώ». Τώρα που αρχίζω και νιώθω το μωρό μου είναι πολύ ωραίο. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει», είπε αρχικά η ηθοποιός που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου
. Το μόνο που μου έχει βγει, γιατί εγώ είμαι λίγο νευρόσπαστο, μου έχει βγει κούραση τρελή, έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου και έβγαλα θυρεοειδή. Με το φαΐ δεν έχω πρόβλημα. Το έχω ζήσει. Έχω πάρει 7 κιλά. Ο γιατρός, επειδή είμαι αγχωτική, μου έχει πει να μην μπαίνω στο ίντερνετ να διαβάζω. 4 Φλεβάρη μου έχουν πει ότι θα γεννήσω… Σε όλα τα υπερηχογραφήματα είμαστε μαζί. Στο πρώτο εγώ έβαλα τα κλάματα, ο Δημήτρης ήταν cool. Τη δεύτερη φορά γελούσα κι έκλαιγα μαζί. Η τρελή! Ο Δημήτρης τρελάθηκε που έχουμε κοριτσάκι. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου αν θέλω αγόρι ή κορίτσι» κατέληξε.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ