2012-05-24 23:03:50
Φωτογραφία για ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο ΠΑΟ ισοφάρισε σε 1-1 την τελική σειρά με τον Ολυμπιακό, αλλά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα θέλει το «διπλό» στο ΣΕΦ και εάν παίξει δυνατά και σύμφωνα με τις δυνατότητές του μπορεί να τα καταφέρει, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο τελικό, επί του Ολυμπιακού: «Γεια σας! Νομίζω είχαμε το μομέντουμ στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου βγάλαμε κάποιες δυνατές και καλές άμυνες και μπήκαν κάποια σουτ, συν κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, τα οποία μας έδωσαν την ευκαιρία να πάρουμε τη διαφορά. Δυστυχώς, άλλη μία φορά φέτος παρότι πήραμε διαφορά σε έναν κλειστό αγώνα τη χάσαμε από λάθη χαλάρωσης. Παραλίγο να χάσουμε και το παιχνίδι. Τέλος καλό όλα καλά, κάναμε αυτό που θέλαμε, το 1-1».

Για τη συνέχεια: «Απλώς ισοφαρίσαμε τη σειρά. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα κι αν θέλουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να σπάσουμε την έδρα του. Η συνέχεια είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες, αλλά αν παίξουμε καλά θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε στη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, αυτό θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ