2017-10-22 14:20:20
Φωτογραφία για Φώτης Φιλιππόπουλος: 'Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα την πίεση του χρόνου...' #Nomadsgr
Ο Φώτης Φιλιππόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι τον δυσκόλεψε περισσότερο στο ριάλιτι, Nomads.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Να εξοικειωθώ με την κοινωνική πρόκληση την οποία αντιμετώπισα και δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Αυτό ήταν μια χρυσή ευκαιρία για δύο πράγματα: Πρώτον, να καλλιεργήσω τη μεγάλη ισχύ που κρύβει μέσα της η πατρότητα και, δεύτερον, να διδάξω στην κόρη μου ότι με την υπομονή και τη θέληση μπορείς να τα καταφέρεις. Ήθελα να δει την πατέρα της να φεύγει με το κεφάλι ψηλά. Οπότε κάθισα και υπέμεινα πράγματα που ήταν εναντίον μου. Οπότε αυτή η εμπειρία μου έκανε καλό, ασχέτως εάν ήταν δύσκολη στην κατάποση.

Πώς είναι να ζεις επτά μέρες στη ζούγκλα των Φιλιππίνων;

 Οι συνθήκες που βλέπετε είναι πραγματικές. Και το πιο δύσκολο απ' όλα είναι η βροχή, που σε κάνει μούσκεμα και κρυώνεις.

 Το «Nomads» ικανοποίησε τους στόχους σου για το παιχνίδι;


Ναι! Και γι’ αυτό έφυγα με χαμόγελο. Και την παραλία έζησα και στη βίλα φτάσαμε και πανηγύρισα για την κόρη μου και όλα αυτά στην άλλη άκρη της Γης, έχοντας επιλεγεί οπό 30.000 υποψηφίους. Αν αναλογιστεί κανείς το τι σημαίνει να ζήσεις αυτά που έχεις σκεφτεί, είναι μία εμπειρία η οποία σε κάνει να είσαι ταπεινός.

Τι σου έλειψε περισσότερο;

Η κόρη μου, που είναι 5,5 χρόνων.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες βγαίνοντας από το ριάλιτι;

Τηλεφώνησα στην οικογένεια μου!

Με την αποχώρηση σου, ακούστηκαν πολλά και δέχτηκες αρκετά σχόλια στο Ίντερνετ, άλλα υποστηρικτικά, άλλα, όμως, αρνητικά Είναι η πρώτη φορά και, αν δεν το ζήσεις, δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις τι συμβαίνει, όταν εκτεθείς εκτός της δουλειάς σου σε μία ευρεία μάζα, σε εθνικό επίπεδο. Τότε βλέπεις διαφορετικές απόψεις. Πράγματα που ούτε φαντάστηκες ότι υπάρχουν. Παραδείγματος χάριν, νόμιζαν ότι βάφομαι και βάζω κρέμες. Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και αυτό με έκανε να συγκινηθώ. Έχω πάρει πολλά μηνύματα που εκφράζουν την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Υπάρχουν, βέβαια, και τα αρνητικά, αλλά το περιμένεις. Γι’ αυτό θέλει θάρρος να βγεις από το κουκούλι σου.

Είσαι και αξιόλογος στη δουλειά σου και αναγνωρισμένος.  Τι παραπάνω περίμενες να σου δώσει το «Nomads»;

Ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα πως έγινα 39 χρόνων. Όλα αυτά έχουν ένα κόστος και αυτό που πλήρωσα για τις 15 ώρες δουλειάς την ημέρα και της επιτυχίας που απόλαυσα ήταν η διαστρέβλωση της αντίληψης του χρόνου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα την πίεση του χρόνου. Ήθελα μια ευκαιρία, να αφήσω τον εαυτό μου να απολαύσει τα τελευταία χρόνια της νιότης του.

Το απόλαυσες όσο θα ήθελες;

Ήθελα λίγο ακόμη...

Πηγή: Μytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ