2017-10-22 15:41:07
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι 5 τύποι άντρα που δεν κάνουν για το κρεβάτι σου
Όπως δεν κάνουν όλοι οι άντρες για σχέση, έτσι δεν κάνουν και όλοι για συνουσία. Κυνικό; Όχι και τόσο, αν σκεφτείς ότι από αυτό πολλές φορές κρίνεται και η σχέση και σε τελική ανάλυση, μπορεί αυτός ο τύπος ανθρώπου να μην κάνει για ‘σένα (και να κάνει για κάποια άλλη).

Επειδή, όμως, εσύ στην παρούσα φάση μπορεί να μην ψάχνεις για σχέση, αλλά σίγουρα δεν θες να χάσεις τον χρόνο (και την ενέργεια σου) με έναν κακό εραστή και επειδή συνήθως δεν είναι εύκολο να τον διακρίνεις, χωρίς να περάσει πρώτα από το κρεβάτι σου, ας πούμε ότι υπάρχει τρόπος να τον «ξεσκεπάσεις», χωρίς να ανακατέψεις τα σεντόνια σου.

Πώς; Μα από τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Όσο κι αν… «αμπαλάρει» ή καμουφλάρει τα ελαττώματα του, αυτά «μιλάνε» για εκείνον, ακόμη κι δεν έχει πατήσει στο σπίτι σου, πόσο μάλλον στην κρεβατοκάμαρα σου.

Δες, λοιπόν, 5 τύπους, με τους οποίους εγγυημένα δεν θα περάσεις καλά και θα δοξάζεις την παρατηρητικότητα σου που σε προστάτευσε από χάσιμο χρόνου και άλλα αχρείαστα στη ζωή σου..!


1. Αυτός που μιλάει πολύ: Αν φλυαρεί ακατάσχετα, παντού, όλη την ώρα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο κρεβάτι θα τον πιάνει κρίση… σιωπής. Αν σου εξηγεί το καθετί με την παραμικρή λεπτομέρεια, αν κάθε τηλεφώνημα του για ένα απλό πράγμα διαρκεί πάνω από 20 λεπτά, αν δεν βάζει γλώσσα με τίποτα, πες «γεια»! Θυμήσου ότι αυτό που ζητάς αυτή τη στιγμή στη ζωή σου δεν είναι ένας μόνιμος πονοκέφαλος. Ούτε κάποιος που σου εξηγεί ανά πάσα στιγμή τι (σου) κάνει. Ξέρεις.

2. Αυτός που μετράει τα πάντα: Από τα ρέστα στο κυλικείο, μέχρι το μήκος της φούστας των συναδέλφων του στο γραφείο, ο τύπος είναι με έναν χάρακα στο χέρι. Όλα μετριούνται, όλα μπαίνουν σε συγκριτικό πίνακα. Και συνήθως οι άνθρωποι που τα μετράνε όλα, ξεχνάνε το βασικό: να μετρήσουν τον εαυτό τους. Ή έστω να αναφέρουν τη μέτρηση. Γιατί; Διότι, κάπου στο μέτρημα, κάτι λείπει. Για ξανασκέψου το.

3. Ο «παίκτης»: Σε ψήνει, σε τηγανίζει, σε «φτιάχνει» και μπράβο του, μόνο που κάνει το ίδιο με άλλες 10. Μπορεί και 20. Μη χάνεις χρόνο. Κόψ’ του τη φόρα. Όπως χρησιμοποιεί ατάκες καρμπόν για να τις «ρίξει» όλες, έτσι συμπεριφέρεται και στο κρεβάτι του. Δεν θες συμπεριφορά φασόν σ’ αυτό το δωμάτιο σου σπιτιού σου. Είσαι μοναδική, έχεις διαφορετικές ανάγκες από κάθε άλλη γυναίκα, οπότε ας πάρει το «καρμπόν» του κι ας πάει αλλού να ζωγραφίσει.

4. Ο νάρκισσος: Χαμένη υπόθεση. Θα πρέπει να μιλάς εσύ και συνεχόμενα, να «ανεβάζεις» το «εγώ» του για να λειτουργήσει όπως θέλει, θα κάνεις υπερπροσπάθεια και θα «καείς», ενώ εκείνος χτενίζεται (για χιλιοστή φορά) μέσα στην μέρα μπροστά στον καθρέφτη του. Για τον νάρκισσο, ο κόσμος φτιάχτηκε για να τον «φτιάχνει». Όχι το αντίθετο. Μην «ξοδεύεσαι». Πες του πόσο όμορφος είναι (αν είναι) και βγες με τις φίλες σου. Καλύτερα θα περάσεις.

5. Ο επαγγελματίας looser: Είναι το αρσενικό «ταπεινό χαμομηλάκι». Κάποιος με χαμηλή αυτοεκτίμηση, κάποιος που έχει υποφέρει πολύ στη ζωή του, κάποιος που του ‘χουν τύχει όλες οι στραβές μαζεμένες. Δεν θέλει να κάνει κρεβάτι. Θέλει παρηγοριά. Συνέχεια. Ασταμάτητα. Φτάνει, ρε παιδί μου. Απλώς, φαντάσου το κρεβάτι με έναν άνθρωπο, που πιστεύει ότι είναι βαριά χτυπημένος από τη μοίρα και για κάθε «πτώση», θέλει κάποιον να τον «σηκώνει». Γιατί; Δεν έχει άλλον τρόπο να τραβήξει την προσοχή σου; Δεν πειράζει. Θα βρεθεί κάποια «μητέρα Τερέζα» να τον σώσει. Εσύ, θες υγεία. Παντού. Και κυρίως στο κρεβάτι σου! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ