2012-05-24 23:31:35
Φωτογραφία για ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ BREAK
Στην ενέργεια που έβγαλαν οι ομάδες και στα δύο παιχνίδια στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής και τόνισε πως την Κυριακή (27/05, 7μ.μ.) μπορούν να περάσουν από το ΣΕΦ.

«Ήταν ένα δραματικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχε ανατροπές. Το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς ως Παναθηναϊκός δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και πήραμε μία μεγάλη διαφορά, αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε», τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής για το παιχνίδι για να συνεχίσει για το πρώτο ματς:

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο για μας, όπως θα μπορούσαμε να νικήσουμε και στο ΣΕΦ. Είχαμε την ευκαιρία στον πρώτο τελικό, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε».

... για την ενέργια που βγάζουν και τον τρίτο τελικό: «Αυτό φαίνεται. Είναι σίγουρο. Έχει γίνει και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι αυτοί είχαν μεγαλύτερη ενέργεια και κατάφεραν να νικήσουν και στο δεύτερο είχαμε εμείς και κερδίσαμε.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει το αβαντάζ, λόγω έδρας. Αν θέλουμε να πάρουμε το αβαντάζ, θα πρέπει να του σπάσουμε την έδρα. Θέλουμε να νικήσουμε την Κυριακή στο ΣΕΦ και να σπάσουμε την έδρα. Πιστεύω, μπορούμε να τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ