2017-10-23 16:30:45
Φωτογραφία για Μετάταξη 100 Ανθυπασπιστών - 111 Υπαξιωματικών για Αρχική Στελέχωση Ειδικότητας Πληροφορικής ΠΑ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ)
Μετάταξη Ανθυπασπιστών - Υπαξιωματικών για την Αρχική Στελέχωση της Ειδικότητας Πληροφορικής της Πολεμικής Αεροπορίας

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Τη μετάταξη για την αρχική στελέχωση στην ειδικότητα της Πληροφορικής της Πολεμικής Αεροπορίας, μόνιμων Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών της ΠΑ από τις επετηρίδες Τεχνικής Υποστήριξης, Υπηρεσιών Υποστήριξης και Ραδιοναυτίλων, για κάλυψη διακοσίων έντεκα (211) οργανικών θέσεων της επετηρίδας Τεχνικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα:

α. Εκατό (100) θέσεων βαθμού Ανθυπασπιστή

β. Πενήντα εννέα (59) θέσεων βαθμού Αρχισμηνία

γ. Τριάντα πέντε (35) θέσεων βαθμού Επισμηνία

δ. Δέκα επτά (17) θέσεων βαθμού Σμηνία

2. Οι μετατασσόμενοι Ανθυπασπιστές - Υπαξιωματικοί εντάσσονται στην νεοσυσταθείσα ειδικότητα Πληροφορικής (ΤΠΛ) στην επετηρίδα Τεχνικής Υποστήριξης διατηρώντας την υφιστάμενη μεταξύ τους αρχαιότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις του (α) σχετικού.


3. Η αρχική στελέχωση της ειδικότητας αφορά μόνο σε εφάπαξ μετάταξη μόνιμων Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών της ΠΑ, από τις επετηρίδες Τεχνικής Υποστήριξης, Υπηρεσιών Υποστήριξης και Ραδιοναυτίλων στις οποίες εντάσσονται απόφοιτοι Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ). Διευκρινίζεται ότι οι ήδη μεταταγέντες και ενταγμένοι στις εν λόγω επετηρίδες ΕΜΘ δεν έχουν δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 13 του Ν.3883/2010.

4. Κατόπιν των ανωτέρω, σύμφωνα με (γ) και (στ) σχετικά, δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όσοι:

α. Διαθέτουν την εξειδίκευση Πληροφορικής βάσει σχετικών διαταγών του ΓΕΑ.

β. Κατέχουν τίτλο σπουδών ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα σχολών ή τμημάτων Πληροφορικής ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

γ. Κατέχουν πιστοποιητικό ή δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) ή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠ), στις ειδικότητες της ομάδας πληροφορικής των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης.

δ. Έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς από τμήμα  των Σχολών Προγραμματιστών ηλεκτρονικών υπολογιστών της ΠΑ ή των ΕΔ την τελευταία πενταετία.

5. Ειδικότερα, οι προς μετάταξη Ανθυπασπιστές, πέραν των προϋποθέσεων της παραγράφου 4 του παρόντος, πρέπει να υπηρετούν σε φορείς Πληροφορικής της ΠΑ ή των ΕΔ ή να έχουν προηγούμενη υπηρεσία στους εν λόγω φορείς τουλάχιστον δύο (2) ετών κατά την τελευταία πενταετία.

6. Όσον αφορά στους τίτλους σπουδών σχολών ή τμημάτων Πληροφορικής ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ της αλλοδαπής, αυτοί πρέπει να έχουν αναγνωρισθεί από τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου ως ισότιμοι των αντίστοιχων της ημεδαπής.

7. Οι επιθυμούντες μετάταξη, να υποβάλλουν μέχρι 17 Νοεμβρίου 2017 στη Μονάδα που υπηρετούν σχετική αίτηση, στην οποία να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις, αφού πρωτοκολληθούν από τις Μονάδες να υποβληθούν απευθείας στο ΓΕΑ/Β1/28 το αργότερο μέχρι 27 Νοεμβρίου 2017, απαρέγκλιτα. Επισημαίνεται ότι οι εκπροθέσμως υποβαλλόμενες αναφορές δε θα λαμβάνονται υπόψη Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετάταξη Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ ΠΑ έτους 2017 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ