2017-10-24 00:13:44
Φωτογραφία για Πώς να εγκαταστήσετε την νέα εκδοση του Kodi σε iOS 11 / 10.0 - 10.3.3 (χωρίς jailbreak & χωρίς υπολογιστή) με ελληνικούς υπότιτλους + πηγή Covenant
Το Kodi έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία streaming media για τοπικό και απομακρυσμένο περιεχόμενο. Διατίθεται σε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της iOS.Συνήθως θα χρειαστεί ένα jailbreak για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Kodi σε μια συσκευή iOS. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικά προγραμματιστών, είναι δυνατή η εγκατάσταση σε οποιαδήποτε συσκευή iOS χωρίς jailbreak.

Απαιτήσεις & Σημειώσεις:

1) Αυτό δεν απαιτεί μια jailbroken συσκευή.

2) Αυτό δεν απαιτεί υπολογιστή.

3) Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις του Kodi διαθέσιμες για λήψη, αλλά μόνο μία μπορεί να εγκατασταθεί κάθε φορά.

Σύνδεσμος λήψης:

Εγκατάσταση προφίλ

1) Πλοηγηθείτε σε αυτήν τη σελίδα στη συσκευή σας iOS (πρέπει να είναι με το Safari). Αγγίξτε το κουμπί στο κέντρο της σελίδας με την ένδειξη ' Install AppValley '.


2) Θα πρέπει να λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ρωτά εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή AppValley στη συσκευή σας. Πατήστε στο κουμπί " Εγκατάσταση " και η εφαρμογή πρέπει να αρχίσει να εγκαθίσταται στη συσκευή σας σαν κανονική εφαρμογή καταστήματος εφαρμογών.

3) Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, δεν θα ανοίξει λόγω ενός μη αξιόπιστου σφάλματος προγραμματιστή επιχείρησης. Για να το λύσετε, ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" και μεταβείτε στην επιλογή Γενικά> Διαχείριση συσκευών

4) Αγγίξτε ένα από τα μενού αυτής της σελίδας μέχρι να βρείτε αυτό που περιέχει το AppValley . Πατήστε " Trust " δύο φορές και η εφαρμογή θα γίνει αξιόπιστη.

5) Ανοίξτε την εφαρμογή AppValley και , στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί " Βιβλιοθήκη " στο κάτω μέρος. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να δείτε εφαρμογές tweaked ή παιχνίδια hacked και πληρωμένα. Πατήστε στο κουμπί " Αναζήτηση " κάτω από το " Εφαρμογές" ' Ενότητα. Μόλις φορτωθεί η σελίδα, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην καρτέλα " Εφαρμογές Tweaked " στο επάνω μέρος της οθόνης.

6) Θα πρέπει τώρα να δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμα για λήψη. Βρείτε την εφαρμογή που ονομάζεται ' Kodi ios 11 '. Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές εκδόσεις διαθέσιμες. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε σε αυτό. Αυτό θα σας φέρει στη σελίδα εγκατάστασης εφαρμογών.

7) Στη σελίδα εγκατάστασης, πατήστε το κουμπί ' Λήψη ' δίπλα στο εικονίδιο. Πρέπει να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με το ερώτημα εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Πατήστε στο ' Εγκατάσταση '. Θα πρέπει τώρα να αρχίσει να εγκαθίσταται σαν κανονική εφαρμογή κατάστημα εφαρμογών.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι του Greek Ios Hack,θα δούμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Kodi.Ρυθμίσεις,εγκατάσταση repo,πηγή covenant,ενσωμάτωση ελληνικών υπότιτλων και την προσθήκη τους.Έναν ολοκληρομένο οδηγό εγκατάστασης του νέου kodi για συσκευές με ios.

Tutorial εγκατάσταση kodi

https://youtu.be/TGagCaSdJmg
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ