2017-10-24 21:02:13
Φωτογραφία για Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα; Αυτές είναι οι 10 μεγάλες αλήθειες για την friendzone
Η friendzone είναι κάτι σαν την Μόνικα Μπελούτσι στο «Dracula» Μη ρωτάς τι μπορείς να κάνεις εσύ για την friendzone. Αναρωτήσου τι μπορεί να κάνει η friendzone για ‘σένα. Να σε καταπιεί αμάσητο. Αυτό μπορεί. Και θα το κάνει. Και αυτές είναι οι 10 μεγάλες αλήθειες της. Άνοιξε τα μάτια σου, τέντωσε τα αυτιά σου και ρούφα κάθε σταλιά γνώσης:

1. Στην friendzone δεν σε βάζει καμία γκόμενα/γκόμενος. Μπαίνεις μόνος σου. Οικοιοθελώς. Πονάει, αλλά έτσι είναι.

2. Η friendzone είναι κάτι σαν την Μόνικα Μπελούτσι στο «Dracula». Υπέροχη να τη βλέπεις, ανυπόφορη όταν μπήγει τους κυνόδοντές της στα σωθικά σου.

3. Όσο περισσότερο παραμείνεις στην σφαίρα επιρροής της/του, τόσο θα διογκώνονται τα σεξουαλικά απωθημένα για αυτόν/αυτήν που σε friendzone-ιασε.

4. Ο μονόπλευρος έρωτας, σε συνδυασμό με την μονόπλευρη εκμετάλλευση, μπορεί να σε κάνει πιο κουρέλι κι από αμυντικό που τον ντρίμπλαρε με όλους τους πιθανούς τρόπους στην ίδια φάση ο Μποτία.


5. Παρότι η λογική σου σού λέει το αντίθετο, ο μηχανισμός άμυνάς σου δεν σε αφήνει ποτέ να παραδεχτείς ότι το αντικείμενο του πόθου σου σε έχει απλώς για την πλάκα του/της.

6. Η friendzone σου αξίζει περισσότερο απ’ όσο αξίζει στον θύτη η τιμωρία γι’ αυτό που σου έκανε.

7. Στον λαβύρινθο της friendzone κανείς δεν θα σου δείξει το δρόμο για την έξοδο, αν εσύ πρώτα δεν αποφασίσεις ότι δεν θες στην πραγματικότητα να συναντήσεις τον Μινώταυρο.

8. Όσες σερβιέτες/ταμπόν/χάπια και να της αγοράσεις, όσες εργατοώρες και να ξοδέψεις ακούγοντας γκομενικά «προβλήματα» και «εξελίξεις», δεν θα είναι ποτέ αρκετές.

9. Δεν είστε καν φίλοι. Ποτέ δεν ήσασταν. Γιατί δεν γίνεται. Και θα το συνειδητοποιήσεις την πρώτη φορά που θα τον/την «προδώσεις», οπότε και θα «απολυθείς» με συνοπτικές διαδικασίες.

10. Κανενός «λεπτού σιγή» για τα «αδέρφια μας που χάθηκαν στην friendzone». Πήραν το ρίσκο που αναλογούσε στο θάρρος της στιγμής τους -και έχασαν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι συμβαίνει με τον Λάζαρο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι συμβαίνει με τον Λάζαρο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ