2017-10-25 12:01:18
Φωτογραφία για Η έλλειψη επιλογών κοστίζει βαθμούς στον Παναθηναϊκό
Αποδεδειγμένα, ο Παναθηναϊκός έχει πάψει να προκαλεί φόβο, πια, στους αντιπάλους του. Παίζοντας ως τώρα, κατά βάση, με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, το «τριφύλλι» δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από τη Λεωφόρο. Ενώ και στην έδρα του, τις περισσότερες φορές, δυσκολεύτηκε να πάρει, ή δεν πήρε καν (όπως με τον Λεβαδειακό) το τρίποντο. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι αντίπαλοι πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό.

Όμως εν προκειμένω στο ματς με τη Λαμία, παρά το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με καλύτερες αξιώσεις τη νίκη. Ωστόσο η τεράστια έλλειψη επιλογών, ήταν αυτή που στοίχισε (ξανά). Με τους Τσάβες, Λουτσιάνο (τραυματίες), Σιλά, Αλτμαν, Μολέντο (τιμωρημένοι) να είναι εκτός, ο Ουζουνίδης είχε δεμένα τα χέρια του. Ξεκίνησε στον άξονα τον Ρέις, ο οποίος έχει δυσκολία στο να προωθεί καλά τη μπάλα μπροστά και σε συνδυασμό με το καλό μαρκάρισμα των Λαμιωτών, πάνω στους Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, το «τριφύλλι» είχε ανορθόδοξη ανάπτυξη στο πρώτο μισό
. Γενικά πάντως, στα περισσότερα παιχνίδια, ο Ουζουνίδης έχει ν’ αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα ο Λουτσιάνο υπέστη ρήξη χιαστών νωρίς στη σεζόν (σ.σ. 20 Σεπτέμβρη). Ο Μολέντο είχε μείνει σχεδόν μήνα έξω, λόγω εξάρθρωσης ώμου. Ο Καμπέσας επίσης είχε μείνει ένα μήνα στα πιτς, από το παιχνίδι με την Κέρκυρα στις 10 Σεπτεμβρίου. Και ο Κουλιμπαλί ήταν εκτός για κάποιο διάστημα, όπως φυσικά κι ο Βιγιαφάνιες εξίσου. Επομένως, οι λίγοι βαθμοί (σ.σ. 10 β.) στις πρώτες 8 αγωνιστικές, σχετίζονται με τις λίγες επιλογές του Ουζουνίδη. Αν για παράδειγμα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είχε διαθέσιμο επιθετικό στον πάγκο, μόνο τον άπειρο μεν, ταλαντούχο δε, Πίσπα, θα μπορούσε να ελπίζει σε περισσότερα. Κι όλα αυτά, χωρίς να συνυπολογίζονται τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ.

Πηγή: olaprasina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ