2012-05-25 03:33:00
Φωτογραφία για Ο Ίβκοβιτς σε έξαλλη κατάσταση! [Video]
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έζησε τόσο έντονα και παθιασμένα το ματς όπου προς το τέλος του αγώνα ξέφυγε για μια στιγμή, άρχισε να φωνάζει και να χοροπηδάει, μπήκε στο παρκέ και παραλίγο να... βγει από το γήπεδο!

Υπολείπεται ένα λεπτό για το τέλος του δεύτερου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και οι γηπεδούχοι είναι προηγούνται με ένα πόντο (79-78). Οι πράσινοι βρίσκονται στην επίθεση, και είναι μέσα στη ρακέτα του Ολυμπιακού, μπροστά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν μια καθαρή άμυνα και να πάρουν τη μπάλα ή το ριμπάουντ ώστε να βγουν στην επίθεση και να επιχειρήσουν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, μετά από μαι φάση διαρκείας που ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει επιτυχημένα την επίθεση αλλά οι ερυθρόλευκοι αδυνατούν τα πάρουν το ριμπάουντ και μετά από τρεις – τέσσερις διεκδικήσεις η μπάλα καταλήγει και πάλι σε πράσινα χέρια.

Η αδρεναλίνη χτύπαγε... ερυθρόλευκο για τον Ντούντα ο οποίος ζούσε τόσο έντονα το ματς που φώναζε στους παίκτες του να πάρουν την μπάλα στην κατοχή τους και βλέποντας ότι αυτό δεν συνέβαινε άρχισε να χοροπηδάει σε έξαλλη κατάσταση, μπήκε στο παρκέ και λίγο έλειψε να φτάσει κάτω από τη μπασκέτα!

Δείτε το βίντεο.
gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λεφτά και η Πόρτο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λεφτά και η Πόρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ