2017-10-26 22:00:36
Φωτογραφία για «Πόλεμος» για τον Παντελή Παντελίδη! Η διάψευση της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση για τα «διαμάντια» του!
Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να έφυγε έτσι ξαφνικά και άδικα από την ζωή, ο καλλιτέχνης όμως είχε γράψει ήδη 200 τραγούδια τα οποία δεν είχε ερμηνεύσει!

Τα τραγούδια αυτά βρίσκονται στην κατοχή της οικογένειας Παντελίδη και μόνο με δική του άδεια θα μπορέσουν να παραχωρηθούν σε κάποιον άλλον! Πολλά γράφτηκαν ωστόσο, ότι η οικογένεια θα τα πουλήσει, ότι θα τα δώσει σε κάποιον άλλον, όμως… η αλήθεια δεν είναι αυτή! Διαβάστε παρακάτω Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, χάρισε ένα κομμάτι του καλλιτέχνη στην Αμαρυλλίς, για να την ευχαριστήσει που στάθηκε τόσο πολύ δίπλα τους αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αυτό όμως.. δεν σημαίνει ότι θα δώσουν και σε άλλους καλλιτέχνες. Π.χ στον Αντώνη Ρέμο που ήταν και φίλοι!

Όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, η οικογένεια Παντελίδη, αποφάσισε κάποια κομμάτια του παιδιού τους που είναι «διαμάντια», όπως τα λέει και η μητέρα του, να μην τα δώσουν πουθενά και να τα ερμηνεύσει ο μικρός αδερφός του, ο Νίνο, ο οποίο πλέον ασχολείται οριστικά με το τραγούδι και τίποτα άλλο!
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταιγίδα η ΑΕΚ στη Λάρισα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Καταιγίδα" η ΑΕΚ στη Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ