2017-10-26 22:25:04
Φωτογραφία για ''Καβγάς'' Βίτσα - Μπίκου στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης (Φωτό)
Του Ηλία Προύφα

''Καβγάς'' ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτριο Βίτσα και τον Διοικητή του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, ξέσπασε το μεσημέρι στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Ήταν η ώρα που είχε τελειώσει το γεύμα στη μεγάλη αίθουσα των επισήμων που παρέθεσε το Γ'ΣΣ προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, όταν οι θεριακλήδες της ομήγυρης, κατέβηκαν στην βεράντα του Λέσχης, για το καθιερωμένο τσιγάρο μετά το γεύμα. 

Με θέα το Λευκό Πύργο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι ΥΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και οι υπόλοιποι καπνίζοντες παρευρισκόμενοι, απολάμβαναν καφέ και τσιγάρο συζητώντας για την πρωινή επίσκεψη στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ και την επίδειξη των ειδικών δυνάμεων, καθώς και για τις τριήμερες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν. Τότε και την ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσουν ξέσπασε ο ''καβγάς''.

Ο λόγος όπως μάθαμε στο kranosgr, δεν ήταν για κάποιο σοβαρό θέμα, αλλά για το ποιος θα κερνούσε τους καφέδες της παρέας από τους δύο εορτάζοντες.

Τελικά αν και οικοδεσπότης, ο Αντιστράτηγος Μπίκος υποχώρησε μπροστά στον πολιτικό του προϊστάμενο και οι καφέδες χρεώθηκαν στον κο Βίτσα.

Χρόνια Πολλά από το kranosgr στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα και στον Δκτη του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο!

Δείτε φωτό που κατέγραψε το kranosgr:
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ