2017-10-27 15:30:27
Φωτογραφία για Στο Δαφνί ο ισοβίτης για το ναρκω-πλοίο «Noor One» Μάκης Γιαννουσάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», διακεκριμένοι ψυχίατροι γνωμάτευσαν ότι ο ισοβίτης καταδικασμένος για τη μεταφορά 1,2 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor One» έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Δαφνί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Το γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο μια και ο συγκεκριμένος κατάδικος σε καμία φάση της της σύλληψης, της δικαστικής διαδικασίας αλλά κυρίως των μετέπειτα μεταβαλλόμενων -αναλόγως της πολιτικής συγκυρίας- καταθέσεών του δεν έδωσε την παραμικρή αφορμή για υποθέσεις περί ψυχιατρικών προβλημάτων.

Οι συνεντεύξεις του διαδέχονταν η μία την άλλη ενώ με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ζητούσε είτε να αφεθεί ελεύθερος ως προστατευόμενος μάρτυρας είτε να αφεθεί ελεύθερος διότι κινδύνευε μέσα στη φυλακή.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Μάκης Γιαννουσάκης πρόσφατα ζήτησε διά των συνηγόρων του να μην εκδικαστεί το δεύτερο αίτημα αναστολής της ποινής του όταν το δικαστήριο απέρριψε την απαίτησή του να προσκομιστούν ταυτόχρονα στο δικαστήριο τα νέα εντάλματα σύλληψης των αλλοδαπών καταζητούμενων.


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Το ερώτημα που προκύπτει εύλογα εδώ είναι πώς ο συγκεκριμένος ισοβίτης κατάφερε με ιδιαίτερη ικανότητα προ λίγων μηνών να πείσει για την ακρίβεια των καταθέσεών του ολόκληρη την αντιπολίτευση και μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, να εμπλέξει την κεντρική πολιτική σκηνή με τα λεγόμενά του και εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα να επικαλείται -και με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών του- σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Μάλιστα φαίνεται ότι είναι τέτοια η βαρύτητα των προβλημάτων του που αναγκάστηκε η διεύθυνση της φυλακής να επιτρέψει τη μεταφορά του στο Δαφνί.

Πηγή: efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ