2017-10-27 16:23:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Νέα συμπλοκή μεταναστών σήμερα τα ξημερώματα - Καταδίωξη της ΕΛ.ΑΣ - Μπήκαν στο λιμάνι
Εκρηκτική είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης επί της οδού Ακτής Δυμαίων με φόντο τα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και τις ομάδες αλλοδαπών, που επιχειρούν μόνοι τους να προσεγγίσουν το λιμάνι, να μπουν σε αυτό και από εκεί παράνομα μέσω οχημάτων κυρίως φορτηγά και νταλίκες να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής και λίγα λεπτά από την καταγραφή της αιματηρής συμπλοκής με θύματα και θύτες Αφγανούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αλλοδαπών ενός εκ των οποίων αρκετά σοβαρός - σήμανε για ακόμα μια φορά συναγερμός στις Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ομάδες μεταναστών επιχείρησαν να έρθουν και πάλι στα χέρια - με ότι αυτό συνεπάγεται - η άμεση επέμβαση της αστυνομίας όμως τους "διέλυσε". Μια ομάδα αλλοδαπών στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης, μπήκαν στο χώρο της λιμενικής ζώνης στο ύψος του κόμβου του Γλαύκου. Ακολούθησε καταδίωξη τους από τους Αστυνομικούς και έγιναν αρκετές προσαγωγές στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.


Τρεις Αφγανοί αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της φονικής επίθεσης σε βάρος μεταναστών τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, επί της παραλιακής οδού Ακτής Δυμαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στη σύλληψη των δραστών έφτασε η ΕΛ.ΑΣ μετά την αναγνώριση των προσώπων τους, από ομοεθνείς - αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου- μέσω των λογαριασμών που διαθέτουν στο ΦΒ. Οι φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει, οδήγησε στην ταυτοποίηση τους. Πρόκεται για δυο 21χρονους και έναν 27χρονο.Για την σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ