2017-10-27 17:10:13
Φωτογραφία για Το NRDC-GR στη δεξίωση προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης
Του Ηλία Προύφα

Αντιπροσωπεία του NRDC- GR με επικεφαλής τον επιτελάρχη του στρατηγείου Υποστράτηγο Χρίστο Δρίβα, παρευρέθηκαν στο χθεσινό γεύμα στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Ανάμεσα στα στελέχη του σχηματισμού και η πολύ καλή φίλη του kranosgr ελληνοαμερικανίδα Ταγματάρχης Nicole (Nikolitsa) Wooten.

Για τα δύο στελέχη του Ελληνικού και Αμερικάνικου Στρατού δεν χρειάζονται συστάσεις, τουλάχιστον από το kranosgr. Ο Υποστράτηγος Χρήστος Δρίβας γνωστός για την επιτυχή έκβαση της ευρωπαϊκής στρατιωτικής επιχείρησης στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ως Ταξίαρχος Επιτελάρχης του EUFOR-RCA στη Λάρισα και η Ταγματάρχης Wooten για την πλούσια δράση της στην προώθηση ελληνοαμερικανικών στρατιωτικών θεμάτων.

Ο φακός του kranosgr τους ''συνέλαβε'' μετά τη δεξίωση όπου ο Υποστράτηγος Δρίβας με τη σύζυγό του Αγγελική και η Ταγματάρχης Wooten με το σύζυγό της Steve ή Σταύρο όπως τον έχει "βαφτίσει" ο Αρχηγός Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, είχαν σειρά επαφών με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Δείτε φωτό του kranosgr:
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ