2017-10-27 21:19:13
Φωτογραφία για Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο εξωγήινος, η αλλαγή φύλου, η πλάνη και ο διάβολος
Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου τα πληκτρολόγια στα social media πήραν φωτιά για ένα απόσπασμα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και προκειμένου να πείσει για την ορθότητα των επιχειρημάτων του είπε χαρακτηριστικά:

«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου είπε μια ιστορία ότι πήγε ένα παιδί που του είπε ότι θέλει να αλλάξει φύλο γιατί του το ζήτησε ένας εξωγήινος στον Υμηττό. Μια τέτοια απόφαση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε όλη τους τη ζωή».

Η συγκεκριμένη προκάλεσε και γέλια στη Βουλή με τον κύριο Μητσοτάκη να λέει «γελάτε, γελάτε». Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πήρε αιφνιδίως τον λόγο και εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για τη φράση του, λέγοντας μεταξύ άλλων:


«Η επιλογή του να αναφερθεί σε αυτό το παράδειγμα με τους εξωγήινους υβρίζει και εξευτελίζει μία κατηγορία ατόμων που έχουν το δικαίωμα της επιλογή. Περιμένω από τον αρχηγό της ΝΔ, που κάνει τόσες κωλοτούμπες και κυβιστήσεις, να πάρει πίσω αυτή τη συμπεριφορά. Δεν ανέβηκα στον Υμηττό να ρωτήσω τους εξωγήινους, έχω άποψη, έχω θέση… Σας καλώ ξανά, όποια θέση και να πάρετε, να ανακαλέσετε αυτό το απαράδεκτο παράδειγμα γιατί είναι προσβλητικό, δεν έχετε δικαίωμα να τους εξευτελίζετε».

Ακολούθησε απάντηση του Κ. Μητσοτάκη στον ίδιο σκληρό τόνο.

Το Βήμα Ορθοδοξίας δεν πολιτικοποιεί κανένα πνευματικό θέμα. Συστηματικά προσπαθεί να μάχεται κάθε αντιχριστιανική άποψη και να παρουσιάζει τεκμηριωμένα την χριστιανική θέση, αναζητώντας την αλήθεια, που είναι μόνο ο Χριστός. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς να θέλουμε να πολιτικολογήσουμε, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι το παράδειγμα αυτό του Κ. Μητσοτάκη, αντί να προκαλεί γέλια ή ακόμη χειρότερα, σκληρή αντίδραση, θα έπρεπε να έχει προβληματίσει όλο τον πολιτικό κόσμο. Δεν ήταν καθόλου για γέλια ή για κοροϊδίες, ούτε προσβάλλει κανέναν, αλλά αναδεικνύει την έκταση και την σοβαρότητα των προβλημάτων που θα προκαλέσει το ψηφισθέν νομοσχέδιο.

Διαβάστε εδώ:  Γόρτυνος Ιερεμίας για αλλαγή φύλου: "Είναι νομοθέτημα αίσχους"

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όντως ρώτησε διακεκριμένο ψυχίατρο, με σημαντική θέση σε ιατρικό ίδρυμα, ο οποίος του ανάφερε το συγκεκριμένο παράδειγμα για να δείξει ότι αρκετές αιτήσεις αλλαγής φύλου που αντιμετωπίζει στερούνται σοβαρότητος και απλά θέλουν έναν διακριτικό χειρισμό για να κλείσουν.

Στη γλώσσα της Εκκλησίας μας αυτό λέγεται «πλάνη». Ο άνθρωπος δέχεται συνέχεια πόλεμο από τον διάβολο, ο οποίος προσπαθεί να του προκαλέσει σύγχυση και να τον καταστρέψει.

Ο άνθρωπος που δεν πιστεύει στον Θεό και δεν γνωρίζει τα μυστικά της πνευματικής ζωής και των διαβολικών μεθόδων, είναι επιρρεπής στην πλάνη και μπορεί εύκολα να πιστεύσει τους λογισμούς που θα του υποβάλλει ο εχθρός της σωτηρίας του. Εύκολα μπορεί να δεχθεί τον διάβολο με την μορφή δήθεν εξωγήινων.

Ο μακαριστός π. Σεραφείμ Ρόουζ έχει καταδείξει, μέσα από συστηματική μελέτη, ότι οι περισσότερες περιπτώσεις δήθεν «εμφάνισης εξωγήινων» οφείλονταν σε διαβολικές ενέργειες, και μόνο για καλό δεν ήταν. Και ασφαλώς μία τέτοια περίπτωση είναι και του παιδιού, που είδε τον «εξωγήινο» στον Υμηττό. Ήταν ο εξωγήινος ή ο «έξω από δω»; Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Ο εξωγήινος «φίλος» του τού έδωσε την κατάλληλη συμβουλή για το «καλό» του. Καταλαβαίνει κανείς τί προβλήματα εκ του μηδενός θα δημιουργούνταν για αυτό το παιδί και για την οικογένειά του για όλη τους την ζωή.

Όταν η Πολιτεία ψηφίζει έναν τέτοιο νόμο προστατεύει αυτό το παιδί;

Και ποιος μας λέει ότι αυτό το παιδί θα είναι το μόνο που κάποιος δήθεν «εξωγήινος» θα του ψιθυρίσει μία τέτοια συμβουλή; Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι τέτοιου είδους «εξωγήινοι φίλοι» μας υπάρχουν πολλοί. Και είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να μας συμβουλεύσουν ό,τι πρέπει για την καταστροφή μας.

Όταν ψηφίζονται τέτοια νομοσχέδια, πόσοι άλλοι συνάνθρωποί μας δεν θα πέσουν θύματα μιας πλάνης, χωρίς να έχουν καμία προδιάθεση για αλλαγή φύλου;

Την απάντηση ας την βρεο κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ