2017-10-27 23:00:53
Φωτογραφία για Καλώς ήλθατε στην Soroslandia!  Η Google και ο Soros υπογράφουν συμφωνία για τη λογοκρισία των ειδήσεων του Διαδικτύου
Η συμφωνία, η οποία θα δημιουργήσει μια "τράπεζα χρόνου" της μηχανικής και την ελεύθερη πρόσβαση σε εργαλεία κοινωνικής παρακολούθησης, επιδιώκει να επιτύχει "καλύτερη επαλήθευση δεδομένων" και "μεγαλύτερο έλεγχο των γεγονότων σε όλο τον κόσμο".

Σχόλιο: "Καλύτερος έλεγχος δεδομένων ", " μεγαλύτερος έλεγχος των γεγονότων σε όλο τον κόσμο " ... Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι αυτές οι φράσεις είναι απλές ευφημίες που λένε με κομψό τρόπο ότι ανησυχούν πολύ για την αυξανόμενη αξιοπιστία των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης και της επακόλουθης αύξησης της δημοτικότητάς τους εις βάρος του ενός από τα μεγάλα παραδοσιακά μέσα.

Η Google και το Διεθνές Δίκτυο για την Επαλήθευση των Γεγονότων (IFCN) αποφάσισαν να συνεργαστούν για να «επαληθεύσουν τα γεγονότα» στις ειδήσεις, μια απόφαση που θα μπορούσε να επηρεάσει τα αποτελέσματα ορισμένων οργανισμών πληροφόρησης.  Η IFCN ανήκει στο Poynter Institute for Media Studies, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του δισεκατομμυριούχου George Soros .


Η συμμαχία ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την Erica Anderson , διευθυντή της Google Associations, η οποία δήλωσε ότι οι δύο οντότητες θα ενώσουν τις προσπάθειές τους με τρεις στόχους:

Αύξηση του αριθμού των επαληθευτών δεδομένων, κρατώντας "συνολικά εργαστήρια επαλήθευσης δεδομένων" 

Επέκταση του κώδικα αρχών IFCN σε νέες περιφέρειες

Παρέχετε δωρεάν εργαλεία επαλήθευσης δεδομένων στην κοινότητα της IFCN  Ο Άντερσον πρόσθεσε ότι μέσω συνεργασιών με οργανισμούς όπως η IFCN, ελπίζουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους την καλύτερη κατανόηση των πληροφοριών που πρόκειται να αποκτήσουν κάνοντας κλικ στο διαδίκτυο.

Σχόλιο: Κύριοι της Google (και εσείς, κύριε Σόρος), σας ευχαριστούμε για την "καλή θέληση" σας (να το πω έτσι), αλλά μην ανησυχείτε, παρακαλώ αφήστε μας να αποφασίζουμε τι να διαβάζουμε και να καταλάβουμε καλύτερα τις πληροφορίες, δεν το χρειαζόμαστε σαν να ήμασταν παιδιά να επιλέγετε τι είναι καλύτερο ή χειρότερο για εμάς, είμαστε ενήλικες, μπορούμε να διακρίνουμε χωρίς την βοήθειά σας.

Η συμφωνία με το Εργαστήριο Ειδήσεων Google , που δημιουργήθηκε για ένα έτος, θα παράσχει επίσης νέους πόρους για υπάρχοντες επαληθευτές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης μιας μηχανικής "τράπεζας χρόνου" και ελεύθερης πρόσβασης σε εργαλεία κοινωνικής παρακολούθησης, επαλήθευσης και απεικόνισης. Ίδρυμα Poynter. 

"Σε περιόδους τεράστιας παραπληροφόρησης σε απευθείας σύνδεση, χρειαζόμαστε περισσότερη και καλύτερη επαλήθευση δεδομένων . Η υποστήριξη από το Εργαστήριο Ειδήσεων Google θα επιτρέψει στο IFCN να ενισχύσει τον έλεγχο των γεγονότων σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση των προτύπων και των επιπτώσεων των υφιστάμενων πρωτοβουλιών ", δήλωσε ο Αλέξιος Μαντζαρλής, διευθυντής της IFCN στην Poynter.

Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι απλώς να μην κάνετε τίποτα, απλά αφήστε τις πληροφορίες να κυκλοφορούν ελεύθερα, με άλλα λόγια, βγάλτε τα βρώμικα χέρια σας από τις πολύτιμες πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν!

Δείτε περισσότερα στο:

Η Exoficial Intelligence λέει ότι το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα εφαρμόζουν λογοκρισία στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης  Λογοκρισία στο Διαδίκτυο: Το Facebook θα αποφασίσει ποιες είναι οι ψευδείς ειδήσεις  Το όπλο μαζικής εξαπάτησης: πώς τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα στρεβλώνουν τον πόλεμο στη Συρία (Βίντεο) Ψευδείς ειδήσεις και ψευδείς σημαίες: ένας αρθρογράφος καταγγέλλει τον κυνισμό του δυτικού Τύπου  Ένας πόλεμος εναντίον των εναλλακτικών μέσων;

Το κείμενο έχει μεταφραστεί από τα Ισπανικά

https://es.sott.net/article/55633-Bienvenidos-a-Soroslandia-Google-y-Soros-firman-acuerdo-para-censurar-noticias-en-Internet
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ